SEO оптимизация

[seo][bleft]

Ефективни SEO стратегии за по-добри позиции онлайн

Ефективни SEO стратегии за по-добри позиции онлайн

Изключително ценно е да имате добри позиции в ГУГЪЛ.
Днес ще Ви разкажем за важността да се оптимизира Вашият сайт постоянно, да се грижат SEO специалисти и да подобряват постоянно позиционирането в Гугъл, респективно да се задминават конкурентите. И така, нека започнем със следното твърдение: Инвестицията в SEO оптимизация е може би една от най-разумните от сектор "дигитален маркетинг", като причините са няколко:
1. Основно инвестицията е възвръщаема.
2. Инвестицията води в прогрес, и финансов, и по отношение на предтавяне на бранда онлайн.
3. Повишаване разпознаването на марката, ако сте собственик на онлайн бизнес, но имате и традиционнен такъв, то чрез SEO ще можете да достигнете до повече потребители онлайн.
4. Инвестирайки в SEO то ефектът и резултатите биха били актулани дълги години.

Естествено, същесвуват много други предимства, но по-горе Ви представихме четири от основните, които смятаме за най-ценни.

Каква сума да инвестираме за месечно обслужване? Въпрос, който често клиенти на нас, екипът на VISEO ни задават, и на който ще Ви отговорим и на Вас, читателите на сайтът "Моят блогрол".

Месеци наред, съвместно с финансисти, както и с управители на рекламни агеции дискутирахме тази тема. Стигнахме до извода, че около 5 % от месечните приходи на дадена компания е добре да се реинвестират в SEO.
По правило, както и в книгите за маркетинг и реклама пише, че 20 % от приходите е добре да се реинвестират отново в реклама, то и в този случай, от тези 20 % една четвърт е добре да бъде за СЕО експерти, т.е. за SEO оптимизация.

Другите 5 % за ppc реклама, както и останалите 10 за традиционни рекламни и маркетингови похвати, рекламни материали и действия.

Е, уважаеми читатели, всичко това, което Ви представихме е примерна схема от екипът на ВИСЕО LTD, но Вие самите решавате как да реинвестирате натрупания капитал.
Единственото важно нещо е да попаднете на точните хора, що се касае за СЕО оптимизатори, тъй като през последните години се появиха много младежи, които си мислят, че знаят и могат много, но във времето се установява, че са ненадеждни.
За целта е добре да направите проучване, и като рейтинг, и като резултати, да разпитате Ваши бизнес партньори, и едва тогава да се насочите към точната компания.
Ако сте управител на по-голяма компания, не е лошо решението и да отворите щат за подобен специалист, който да е на Ваше разположение в ежедневието и който да следи онлайн позиционриането, представянето на марката и да подобрява класирането в Гугъл и другите търсещи машини.
Източник: Myblogroll.eu

Няма коментари: