Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Продажба на сайт - ценни съвети


Покупка/продажба на сайт
Според неофициална статистика, в България почти всяко трето семейство има член, който притежава собствен сайт, било то блог, фирмен сайт, или личен такъв.
Днес, в началото на 2020 година, трябва да отбележим, че се бележи сериозен ръст на търговия с интелектуална собственост. Когато говорим за интелектуална собственост, можем да кажме, че става въпрос за картини, проекти, схеми, изображения, текст, цялостни сайтове, домейни, онлай магазини и други.
Какво трябва да знаете, ако решите да продадете даден сайт?
Статията е полезна и за тези от Вас, които са решили да закупят сайт, или домейн.

Най-доброто решение, за да се спестят време и пари, е сделката да се осъществи след среща.
Но няма какво да се лъжем, днес, през 2020 година, всеки е мобилен, продавачът може да е на другия край на България и трудно би се стигнало до среща. А и времето е изключително ценно, затова може да се помисли за нотариално изготвяне на документи за покупко-продажба на интелектуална собственост.
Всичко става лесно и бързо. Най-добре, ако ви предстои подобна сделка, да се обърнете към нотариус, който е във Вашият град. Ако сте в град Бургас, то Ви препоръчваме нотариус Маркова, тъй като има много опит в подобни сделки, офисът е приветлив, обслужването - безупречно.
Ако сте в София, най-добре да се обърнете към нотариусът, който ви е най-близо, но имайте предвит следното: Бъдете уверени, че нотариусът е легитимент. Това можете да проверите, като посетите камарата на Нотариусите в България и направите справка, дали конкретния нотариус членува
Що се отнася до параметрите на сделката, цена на домейн, сайт, то фирмата ВИСЕО ЕООД, може да Ви съдейства с определяне на цена на домейн/сайт, стига да потърсите съдействие от тях.

Няма коментари: