SEO оптимизация

[seo][bleft]

Продажба на сайт - ценни съвети


Покупка/продажба на сайт
Според неофициална статистика, в България почти всяко трето семейство има член, който притежава собствен сайт, било то блог, фирмен сайт, или личен такъв.
Днес, в началото на 2020 година, трябва да отбележим, че се бележи сериозен ръст на търговия с интелектуална собственост. Когато говорим за интелектуална собственост, можем да кажме, че става въпрос за картини, проекти, схеми, изображения, текст, цялостни сайтове, домейни, онлай магазини и други.
Какво трябва да знаете, ако решите да продадете даден сайт?
Статията е полезна и за тези от Вас, които са решили да закупят сайт, или домейн.

Най-доброто решение, за да се спестят време и пари, е сделката да се осъществи след среща.
Но няма какво да се лъжем, днес, през 2020 година, всеки е мобилен, продавачът може да е на другия край на България и трудно би се стигнало до среща. А и времето е изключително ценно, затова може да се помисли за нотариално изготвяне на документи за покупко-продажба на интелектуална собственост.
Всичко става лесно и бързо. Най-добре, ако ви предстои подобна сделка, да се обърнете към нотариус, който е във Вашият град. Ако сте в град Бургас, то Ви препоръчваме нотариус Маркова, тъй като има много опит в подобни сделки, офисът е приветлив, обслужването - безупречно.
Ако сте в София, най-добре да се обърнете към нотариусът, който ви е най-близо, но имайте предвит следното: Бъдете уверени, че нотариусът е легитимент. Това можете да проверите, като посетите камарата на Нотариусите в България и направите справка, дали конкретния нотариус членува
Що се отнася до параметрите на сделката, цена на домейн, сайт, то фирмата ВИСЕО ЕООД, може да Ви съдейства с определяне на цена на домейн/сайт, стига да потърсите съдействие от тях.

Няма коментари: