SEO оптимизация

[seo][bleft]

Сандали на платформа за тези, които не могат да ходят на високи токчета




Ако все още не сте се научили да ходите на високи токчета или просто не искате да жертвате комфорта си, ние знаем най-доброто  решение – сандали на платформа. Днес те изглеждат много по-модерни и необичайни от класическите обувки с ток. Освен това много марки добавиха чехли или  сандали на платформа, боти до глезена и тип ботуши на висока платформа към летните си колекции – сред тях Versace, Erdem, Ulla Johnson, Tod's, Gabriela Hearst... И това са само няколко.

Една от основните московски фенки на подобни сандали е Лиза Аминова . В високо интервю с публикация за социалния живот тя сподели, че не разбира момичета, които жертват комфорта в името на измислените стереотипи за красотата и се съгласяват да измъчват под формата на високи токчета и твърди остри обувки. Мария Бернад също е фен на сандалите в ретро стил (тя ги носи с цветни чорапогащи ), докато Кортни Троуп избира ботушите си на гигантска платформа с мини рокли в стил 1990-те.

За да има правилния завършек на визията, сандалите ви на платформа трябва да изглеждат много тежки – като два модни павета, приковани към краката. Израза е странен, но доста точен и буквален за да придобиете представа. Ако заложите на сандали с висока платформа и остър връх вие определено ще изглеждате зашеметяващо каквото и да изберете нагоре. 

ВАЖНО

Но най-важно е да се чувствате удобно в кожа си и най-вече да премахнете дискомфорта от краката си. Това ще ви накара да изглеждат по-секси, по-сигурна и по-уверена в себе си. В магазините за онлайн обувки ще намерете селекция от безупречни летни модели, можете да ги разгледате и да бъдете първи в закупуването на сандали на платформа. Не се колебайте да добавите няколко сантиметра към размера си за да изглеждате зашеметяващо. Успех в избора ви!









Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари: