Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Инстаграм маркетинг

Често клиенти ни задават следните въпроси, касаещи Инстаграм маркетинг частта:


1. Рискувам ли да започна да работя с вас?
 2. Възможно ли е да рекламирам моята бизнес страница
? Можем ли да започнем сътрудничество, ако нямаме профил в Instagram? 
4. Имате ли нужда от достъп до моя инстаграм акаунт? 
5. Към какъв тип потребители са насочени техниките, които изпозвате? 
6. Възможно ли е да се привлекат последователи от определена възраст, пол, професия или от определен град? 
7. Колко бързо мога да видя желания резултат? 
8. Може ли да достигнем 10 000 последователи и колко би ми струвало това?

Естествено, съществуват още много други важни въпроси, но по-горе са представени едни от често задаваните.
Отговорите на повечето въпроси са красноречиви - възможно е да се работи лесно, но за сметка на това ефективно, достатъчно е опитни експерти да поемат контрол над Вашият инстаграм профил, без значение, дали е личен, или бизнес акаунт.

Поставянето на Instagram страница на вашия Facebook e-mail акаунт е важно, за да започнете да популяризирате профилът си в социалните мрежи. Заедно с обвързването потребителят получава компонент, който отваря достъп до многобройни показатели: аналитични, рекламни и статистически данни. Не всеки знае как да свърже вашия Instagram профил към вашата Facebook страница. Комбинацията от тези две социални мрежи дава на Instagram лесен интерфейс за записаната аудитория и тези, които посещават страницата. Това дава статус и надеждност на марката, което я прави популярна и разпространена сред много хора.
Нещо повече, по този начин може да се насочи кампанията към определен тип аудитория, например по пол, по град, възраст и т.н.

Всичко това е лесно за хората, които се занимават ежедневно с този тип дейност, и сложно за тези, които за първи път пускат Инстаграм.

Е, нашият съвет е да се обърнете към добри експерти.
Можете да поискате оферта за месечно маркетингово обслужване на Вашият инстаграм акаунт, кликайки тук.

Няма коментари: