Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Съвременни пищови за преписване


Технологични джаджи за преписване – никога не е било толкова лесно! Преписването не е явление от вчера и днес, както и едва ли съществува завършил училище или университет човек, който никога не се е изкушавал да попрепише – дори и най-изявеният отличник. Невинаги можем да се похвалим със стабилна подготовка, хора сме и понякога, по ред причини, не сме си научили уроците. Желанието за преписване остава еднакво през всички епохи, но се променя нещо друго – методите за осъществяване на тази отговорна „задача”. Съвременните учащи вече нямат нужда от миниатюрни бележчици в скута, драскане на цели пасажи по китки и длани, сподавени прошепвания от разстояние без никакъв технически предавател и тем подобни „трикове”, добре познати на мнозина. Днес, в ерата на интернет и силно развитите компютърни технологии, нещата стават по-лесни за употреба, в това число и шпионските джаджи от типа на слушалки за преписване и микропредаватели, които вземат връх в класацията на средства, използвани с цел преписване. Всичко, което ни трябва, е комплект за преписване, най-общо съставен от: чифт слушалки, като особено ценни са безжичните, химикалка, микропредавател, диадема, блутут и т. н., като всеки отделен комплект може да съдържа по няколко от изброените неща, на приемлива цена. Микропредавателят може да бъде поставен в банкова карта, в огърлица, в ръчен часовник и къде ли още не, но винаги на място, за което никой няма да предполага.
Ето какво е задължителното съдържание на комплект за преписване:
⮚ микропредавател;
⮚ слушалки.
В зависимост от индивидуалните ви предпочитания, микропредавателят може да бъде:
 - за директно поставяне в ухото;
 - затворен в украсителен елемент на огърлица;
- вграден в гривна;
- вмъкнат в копче;
- дискретно „инкрустиран” в брошка;
- сложен в ръчен или джобен часовник;
- ефектно и напълно невидимо поставен на банкова карта;
- вътре в химикалка;
- монтиран в чифт очила; както и в много други предмети, като връзката може да се осъществява чрез вашия телефон или посредством друго устройство.


Онлайн  магазин за шпионски устройства Spy Secrets може да ви помогне в избора на средство за преписване. При нас ще откриете комплекти с различна визия и начин на функциониране. Гарантираме перфектно качество на звука и безупречна работа през цялото време на вашия изпит, освен задължителната дискретност.


Оригиналните комплекти за преписване от Spy Secrets

С комплектите за преписване на онлайн магазин Spy Secrets вие получавате сигурност и комфорт при използване. Те няма да ви предадат в решаващ момент – нито в позицията ви на подсказващия, нито като получателя на информацията. Всеки от комплектите е с двугодишна гаранция. Следвайте правилно описаните инструкции, включете, изпробвайте и се оставете на вашия шпионски помощник по време на изпит – без никакви притеснения!

Няма коментари: