Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Римски щори

Благодарение на естетиката и изисканото излъчване на римските щори, можете да постигнете индивидуалност и уникалност в интериора на дома си. Това е и тяхното най-голямо предимство пред останалите модели вътрешни щори.

Какво представляват римските щори?


Римските щори са вид вътрешни щори, предназначени за вътрешно засенчване на помещенията и могат да бъдат монтирани както в жилищни, така и в обществени сгради. Те дават възможност за хармонично съчетаване на практичност, модерен интериор, изискан стил и уют. Всичко това се постига с комбинирането на стабилна и дълготрайна алуминиева конструкция и съвременен текстил, който се надипля и движи по релса.
Изборът на десен на текстила при римските щори дава шанс на хората да постигнат различно и оригинално излъчване на всяка стая от своето жилище, хотел, офис или ателие.
Те биха допаднали както на почитателите на модерния интериор, така и на тези, които се придържат към класическото обзавеждане.
Поддръжката на текстилните щори е лесна, тъй като текстила, от който са произведени висококачествените щори не попива неприятни миризми, не задържа петна и прах, и може да бъде лесно демонтиран, за да се почисти.

Видове римски щори

Ако и вие искате да освежите интериора на дома си, българската фабрика за производство на щори Камакс предлага два модела римски щори: модел Аура и модел Елеганте.При модел Аура текстилът се спуска и вдига посредством надипляне в горната част на прозореца. Характерно за модела е лекотата с която се управлява и удобството при засенчване на помещенията. Поддържането на този модел римски щори няма да затрудни потребителите, тъй като текстилното платно се отделя лесно, за да бъде почистено.Модел Елеганте се отличава с практичност и стил. Този вид римски щори може да бъде изработен от тънък плат или по-плътен текстил, а за пълно засенчване може да се използва Black Out плат.Модел Елеганте е нов модел в портфолиото на Камакс, комбинация между Плисе и Римска щора, и се предлага в няколко вариации според начина на монтиране и задвиждване. Щората може да бъде монтирана по два начина – със и без дупчене на дограмата, а задвижването може да е ръчно или посредством ел.моторче.

Няма коментари: