SEO оптимизация

[seo][bleft]

Римски щори

Благодарение на естетиката и изисканото излъчване на римските щори, можете да постигнете индивидуалност и уникалност в интериора на дома си. Това е и тяхното най-голямо предимство пред останалите модели вътрешни щори.

Какво представляват римските щори?


Римските щори са вид вътрешни щори, предназначени за вътрешно засенчване на помещенията и могат да бъдат монтирани както в жилищни, така и в обществени сгради. Те дават възможност за хармонично съчетаване на практичност, модерен интериор, изискан стил и уют. Всичко това се постига с комбинирането на стабилна и дълготрайна алуминиева конструкция и съвременен текстил, който се надипля и движи по релса.
Изборът на десен на текстила при римските щори дава шанс на хората да постигнат различно и оригинално излъчване на всяка стая от своето жилище, хотел, офис или ателие.
Те биха допаднали както на почитателите на модерния интериор, така и на тези, които се придържат към класическото обзавеждане.
Поддръжката на текстилните щори е лесна, тъй като текстила, от който са произведени висококачествените щори не попива неприятни миризми, не задържа петна и прах, и може да бъде лесно демонтиран, за да се почисти.

Видове римски щори

Ако и вие искате да освежите интериора на дома си, българската фабрика за производство на щори Камакс предлага два модела римски щори: модел Аура и модел Елеганте.При модел Аура текстилът се спуска и вдига посредством надипляне в горната част на прозореца. Характерно за модела е лекотата с която се управлява и удобството при засенчване на помещенията. Поддържането на този модел римски щори няма да затрудни потребителите, тъй като текстилното платно се отделя лесно, за да бъде почистено.Модел Елеганте се отличава с практичност и стил. Този вид римски щори може да бъде изработен от тънък плат или по-плътен текстил, а за пълно засенчване може да се използва Black Out плат.Модел Елеганте е нов модел в портфолиото на Камакс, комбинация между Плисе и Римска щора, и се предлага в няколко вариации според начина на монтиране и задвиждване. Щората може да бъде монтирана по два начина – със и без дупчене на дограмата, а задвижването може да е ръчно или посредством ел.моторче.

Няма коментари: