Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Viber чатботовете – новата тенденция сред компаниите за развлечениеВ последните няколко години се забелязва тенденция при множество събития за развлечение – те използват различни канали за достигане до своите фенове. И ако до преди години беше лесно през социални мрежи като MySpace и Facebook, то днес нещата са по друг начин. Брандовете се ориентират към нови канали, които са по-иновативни и по-ангажиращи – Viber.
Една от българските дигитални агенции за Viber чатбот – Linbots дава добри примери фестивални чатботове:
Един от най-големите фестивали в източна Европа е EXIT. Всяка година те посрещат стотици хиляди фенове на музиката, а жанровете варират. През различните години използват множество канали за комуникация, а през последните няколко се доверяват и на Viber. Така те са едни от първите фестивали, които имат собствен чатбот. В него потребители получават информация за различни изпълнители и помощ за самия фестивал – храна, какво може да се прави и други.
Pohoda Festival – е другият голям фестивал, който има подобен чатбот във Вайбър. Фестивалът е с множество награди: „Британска награда за фестивали за най-добър фестивал отвъд океана“ и други. Известен е със свободата на мислене на своите изпълнители и посетители. Както EXIT, така и те имат фестивален чатбот във Вайбър. Този бот помага на аудиторията да намерят билети, да проверят за изпълнители или просто да се разбере за най-новите изпълнители.
Последният фестивал, но не по важност, е Sonus Festival. Фестивалът се провежда в Хърватия. Микс от различни стилове, като преобладава електронната музика. Те разполагат с интересен чатбот, от който можете да разберете повече за билети, изпълнители, често задавани въпроси – преди, по време и след самия фестивал, както и опция за получаване на интересни новини.
Тенденцията се наблюдава – все повече развлекателни бизнеси виждат потенциала в чатботовете и тяхната роля за привличане и задържане на клиенти.

Няма коментари: