Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

5 важни места в дома, които трябва да бъдат хидроизолирани
Водните щети могат да окажат сериозно отражение върху дома ви и да доведат до големи сметки за ремонт. За разлика от огъня, който е рядко, катаклизмично събитие, което определено ще забележите, водните щети могат да се натрупват с течение на времето, дори години и да се превърне в сериозен проблем, което ще изисква наемането на специалисти, които да извършат необходимия ремонт.

За щастие, има някои лесни поправки, които можете да извършите сами или с кратко посещение от  специалистипо хидроизолация. Това не само ще предотврати евентуални щети от водата, но дори ще увеличи стойността на дома ви.

Основи и мазе


Смятате, че солидните бетонни основи на вашия дом са твърди, но могат да се появят пукнатини и въпреки че може да не изглежда така, бетонът е порест и водата може да минава през него.
Можете да направите мазето водоустойчиво по два различни начина, които в идеалния случай трябва да се използват заедно. Според строителния код, всичко, от което се нуждаете е мека мембрана, която пречи на подземните води да влязат в контакт със стените и да създадат пространство за „дишането” на стената. Въпреки това, добавянето на пълна защита срещу влага и подпочвени води, както и пълнене на съществуващите пукнатини с бетонен уплътнител трябва да ви предпази, с малко поддръжка в бъдеще.

Покрив


Това е вашата първа линия на защита срещу щети от вода и е необходимо да го направите перфектен. Уверете се, че комини, капандури и вентилационни отвори са правилно запечатани и продължават да бъдат сигурни, тъй като те могат да се повредят с времето. Също така ще трябва да проверите дали керемидите не са напукани и, че вашите уплътнители са в добро състояние. През зимата трябва да сте сигурни, че водата от дъжд и сняг не се задържа и не се събира на ръба на покрива.

Външни стени 

Бетонът, от който са направени стените ви, може да се смеси с вещества, които ще го направят водоустойчив, а външните стени могат да бъдат хидроизолирани. Ако имате по-стара сграда, вероятно нямате подходящата защита като съвременния дом, затова се свържете с изпълнител, за да видите какво трябва да бъде извършено, за да бъдете максимално защитени от навлизане на вода.

Улуците


Улуците и канали трябва да се бъдат свободни от препятствия или рискувате да се повредят или каналите да се препълнят и да се създаде басейн от стояща вода, който да проникне във вашите стени или мазе. Също така се уверите, че металните улуци в по-старите сгради не са корозирали - ако е така, можете да помислите за подмяна.

 Прозорци и врати


Дървени рамки на врати и прозорци могат да набъбнат при влажно време, а неправилно монтираните прозорци и врати могат да пропускат влага. Уплътняването им може да бъде просто като нанасяне на силикон, или може да включва нови врати и прозорци. Модернизирането им не само ще подобри хидроизолацията, но и ще подобри естетиката и енергийната ефективност на дома ви.

Като се има предвид колко катастрофално може да бъде изтичането на вода и колко може да бъде добавена стойност от модернизирането до водоустойчивия ви дом, трудно е да се твърди, че това е нещо, което можете да отложите.

Няма коментари: