Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Отбелязваме Световния ден на здравето


Отбелязваме Световния ден на здравето.


На 7 април  отбелязваме Международния ден на здравето
На тази дата празнуват лекари, медицински сестри, фармацевти и всички, които работят в областта на здравеопазването, пише в днешното си издание Благоевград ЕУ. 7 април е обявен за Ден на здравето още през далечната 1948 г. От 1964 г. тази дата започва да се отбелязва и у нас като деня на здравния работник. За Световния ден на здравето през 2018 г., 
Световната здравна организация/СЗО/ призовава световните лидери да предприемат конкретни стъпки за преминаване към универсален достъп до здравеопазване (УДЗ). Това означава да се гарантира, че всички, навсякъде могат да имат достъп до качествени здравни услуги, без да са изправени пред финансови затруднения, както е посочено в Целите за устойчиво развитие, договорени през 2015 г. Когато здравните системи не осигуряват адекватна финансова защита, хората са принудени да избират между здравни грижи и други основни нужди. 
Новини за здраве, добър тонус и по-здравословно водене на живот, можете да прочетет в Нашето здраве


Няма коментари: