Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

5 масови SEO грешки, допускани от оптимизаторите

5 масови SEO грешки, допускани от българските SEO експерти 


1. Бавно зареждане на сайта, липса на GZIP компресия, изображения с големи размери, тежки скриптове

2. Правилен избор на ключови думи, когато липсва детайлен анализ, то се допускат грешки с оптимизиране на неефективни ключови думи и фрази

3. Качеството на предоставеното съдържание - повечето от Вас знаят, че качественото съдържание е гарант за добро класиране, но и също знаят, че набавянето на добро съдържание е скъпо удоволствие.

4. Липса на призив за действие (Call to action)

5. Липса на мобилна версия и оптимизация


Днес, екипът на W-SEO.com са подготвили за Вас интересен материал, който е достъпен от този линк.

Няма коментари: