Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Обзавеждане на спалнята с вкус. Какъв да бъде цвета на спалното ни бельо?
Замислете се, че е логично неутралните цветове в никакъв случай да не са подходящи. Имаме предвид такива от рода на бежовото, кафяво и т.н. Те са небрежни, носят монотонен дух и са по-скоро безлични. Не така искаме да започваме деня си, разбира се. Сутрин е най-важно човек качествено да се събуди и да намери енергия да започне подобаващо деня. Ето защо цветовете, които първо виждаме не трябва да ни приспиват, а обратното да носят свеж дух и да имат тенденцията да ни събуждат.

Специалисти са доказали, че цветовете влияят на съзнанието и подсъзнанието ни и го настройват на определени вълни. Спално бельо, което е оцветено в някакъв цвят, щамповано или пък разноцветно, не напряга човек, а обратно, действа му стимулиращо. Някои хора смятат, че определени цветове на калъфките или чаршафите им им пречат бързо да заспят. Това изобщо не е вярно. Има други фактори, които оказват влияние върху заспиването, а след това и качеството на сън. 

Например това могат да бъдат дейности като гледане на телевизия преди лягане, а дори и четене на книга. Възможно е стаята да е твърде осветена или да сте подложени на стрес или умора. Да, логично е умората да води до изтощение и сън, но понякога организмът действа точно обратното.

За съжаление малко хора имат този вкус или не държат до такава степен, да съчетаят всеки елемент от интериора на спалнята. Като започнем от шкафчетата, леглото, пердетата и приключим до спалното бельо. В повечето случаи съчетаваме произволни цветове, материи и материали и не им обръщаме голямо значение. Това важи не само за средностатистическите обикновени семейства, а в доста случаи и за онези, които имат по-големи възможности. 

Любопитен факт е, че в близкото минало в България съвсем не е било така. Като че ли повече хора в периода на Възраждането и след това са държали на добрия вкус. Има остани къщи и спални от тогава, които са в пъти по-добре обзаведени от тези днес.


Няма коментари: