SEO оптимизация

[seo][bleft]

Google оптимизация за повече клиенти онлайн


Днес, през 2019 година SEO оптимизацията, предимно за търсещата машина - лидер, е изключително важна за повече продажби, за реални клиенти, за партньорства и за успешно представяне онлайн.

Оптимизацията на сайтове – SEO  превръща интернет потребителите във ваши клиенти.
Това е модерен, ергономичен и мощен инструмент, който ви позволява да декларирате бизнеса си пред целия свят. Професионалната SEO оптимизация и промоцията на уебсайтове е далеч по-ефективна от рекламата по телевизията: тя покрива подходящата за вас аудитория, целенасочено предлага продукти и услуги на заинтересованите хора.
МЕСЕЧНО SEO обслужване от коректна и надеждна компания
Анатомия на SEO оптимизацията
Представете си, че продавате велосипеди. Човек, който иска да си купи велосипед, прави заявка в Google, а търсачката предлага на евентуалния клиент вашия сайт в първите десет или двадесет отговора. Това е съвсем достатъчно: потребителите рядко надхвърлят третата страница на резултатите, затова е изключително важно да сте поне на първа страница, т.е. в топ 10.
Постигането на така жадуваните челни позиции в гугъл не е никак лесна задача, но ако добре обмислите стратегията, или пък ако професионални СЕО експерти съставят такава за Вас, то нещата биха били лесно постижими. Ето какво включва една базова SEO стратегия:
Външно и вътрешно SEO, или познато като Off и On Page SEO.
Статията продължава тук

Няма коментари: