SEO оптимизация

[seo][bleft]

Три причини, поради които да закупите имот директно от инвеститор


Закупуването на ново жилище в София е мечта на хиляди семейства. Като започнем от младежите, живеещи в провинцията и стигнем до столичани, ползващи квартири.
През последните години се забелязва сериозен ръст на жилищно строителство, както  в София, така и в по-големите градове на България.
Настоятаща статия има за цел да запознае бъдещите новодомци с предимствата, които се откриват, ако се обърнат към инвеститори, директно към строители, искайки актуални предложения и цени.

Ето и три причини, поради които да се доверите и закупите жилище директно от строителната компания:
1. Цената. Сами се досещате, че за да закупите един имот, то някой трябва да Ви предостави оферта. Често търсим имоти в платформи за обяви, социални мрежи, списания и вестници, както и директно, посещавайки агенции за недвижими имоти. Всички вдигат цената, поне с 5 %, което означава, че обръщайки се директно към инвеститора, имате възможността да спестите тези 5 процента.
2. Гаранция на имота. Когато един имот бива продаван директно от строителя, то той съдържа в себе си редица клаузи, които до голяма степен са в помощ на потребителя. Инвеститорът притежава договор със строителната компания, в който договор е описано, че ако има даден проблем, например теч, то строителната компания, за своя сметка го отстранява. Това е сериозен плюс, чрез който имате една по-голяма сигурност.
3. Сигурност при сделката. Много клиенти, закупувайки имоти установиха, че има условности. Когато говорим за купуване на жилище директно от инвеститора, то проблемните ситуации са сведени до минимум.

И така, ако сте решили да закупите ново жилище в София, то е време да насочите вниманието си към изпълнителите на големи  обекти, предназначени за жилищно строителство.  Фирмата, която Ви препоръчваме, това е Bld.bg - компания с история ,с редица реализирани проекти, компания, на която спокойно можете да се доверите.


На адресът, посочен по-горе са налични и реални, реализирани проекти, както и проекти в строеж, но с изключително подбробни планове, скици, триизмерни графики, чрез които можете да придобиете реална представа за настоящите имоти, сгради, в които можете да участвате, закупувайки си такъв.
Ако имате различни предпочитания, например желаете в квартал, в който към този момент компанията не притежава прилежащ имот, може да бъдете включени в списък с чакащи.

Няма коментари: