Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Три причини, поради които да закупите имот директно от инвеститор


Закупуването на ново жилище в София е мечта на хиляди семейства. Като започнем от младежите, живеещи в провинцията и стигнем до столичани, ползващи квартири.
През последните години се забелязва сериозен ръст на жилищно строителство, както  в София, така и в по-големите градове на България.
Настоятаща статия има за цел да запознае бъдещите новодомци с предимствата, които се откриват, ако се обърнат към инвеститори, директно към строители, искайки актуални предложения и цени.

Ето и три причини, поради които да се доверите и закупите жилище директно от строителната компания:
1. Цената. Сами се досещате, че за да закупите един имот, то някой трябва да Ви предостави оферта. Често търсим имоти в платформи за обяви, социални мрежи, списания и вестници, както и директно, посещавайки агенции за недвижими имоти. Всички вдигат цената, поне с 5 %, което означава, че обръщайки се директно към инвеститора, имате възможността да спестите тези 5 процента.
2. Гаранция на имота. Когато един имот бива продаван директно от строителя, то той съдържа в себе си редица клаузи, които до голяма степен са в помощ на потребителя. Инвеститорът притежава договор със строителната компания, в който договор е описано, че ако има даден проблем, например теч, то строителната компания, за своя сметка го отстранява. Това е сериозен плюс, чрез който имате една по-голяма сигурност.
3. Сигурност при сделката. Много клиенти, закупувайки имоти установиха, че има условности. Когато говорим за купуване на жилище директно от инвеститора, то проблемните ситуации са сведени до минимум.

И така, ако сте решили да закупите ново жилище в София, то е време да насочите вниманието си към изпълнителите на големи  обекти, предназначени за жилищно строителство.  Фирмата, която Ви препоръчваме, това е Bld.bg - компания с история ,с редица реализирани проекти, компания, на която спокойно можете да се доверите.


На адресът, посочен по-горе са налични и реални, реализирани проекти, както и проекти в строеж, но с изключително подбробни планове, скици, триизмерни графики, чрез които можете да придобиете реална представа за настоящите имоти, сгради, в които можете да участвате, закупувайки си такъв.
Ако имате различни предпочитания, например желаете в квартал, в който към този момент компанията не притежава прилежащ имот, може да бъдете включени в списък с чакащи.

Няма коментари: