Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Кол Трекинг - мощен маркетингов инструмент

Видове проследяване на обаждания
Не е достатъчно да знаете какво е проследяването на повикванията,  трябва да разберете неговите разновидности, за да разберете възможностите на услугата и да зададете адекватни цели.
Статичното проследяване на обаждания е възлагането на телефонен номер на всеки източник на реклама. Този метод може да се използва за офлайн реклама – представяйте реклами във вестници или разпространявайте брошури.
Динамичното проследяване на повиквания има повече перспективи, когато работи с онлайн аудитория.
Тя може да показва различни телефонни номера на различни посетители на сайта, да сравнява посещението на сайта с обаждане. Това е удобно при проследяване на рекламен източник и събира много подробности – чак до ключовата дума. Цената на този тип повикване може да бъде малко по-висока – изисква повече телефонни номера.
Комбинираният метод е едновременното използване на двата вида. Необходимо е в ситуация, в която някои рекламни канали (например, контекстна реклама) изискват подробна информация, докато други само се нуждаят от информация за източника на рекламата. Този метод намалява броя на телефоните и следователно намалява разходите.
 Повече научете от тук

Няма коментари: