SEO оптимизация

[seo][bleft]

Кол Трекинг - мощен маркетингов инструмент

Видове проследяване на обаждания
Не е достатъчно да знаете какво е проследяването на повикванията,  трябва да разберете неговите разновидности, за да разберете възможностите на услугата и да зададете адекватни цели.
Статичното проследяване на обаждания е възлагането на телефонен номер на всеки източник на реклама. Този метод може да се използва за офлайн реклама – представяйте реклами във вестници или разпространявайте брошури.
Динамичното проследяване на повиквания има повече перспективи, когато работи с онлайн аудитория.
Тя може да показва различни телефонни номера на различни посетители на сайта, да сравнява посещението на сайта с обаждане. Това е удобно при проследяване на рекламен източник и събира много подробности – чак до ключовата дума. Цената на този тип повикване може да бъде малко по-висока – изисква повече телефонни номера.
Комбинираният метод е едновременното използване на двата вида. Необходимо е в ситуация, в която някои рекламни канали (например, контекстна реклама) изискват подробна информация, докато други само се нуждаят от информация за източника на рекламата. Този метод намалява броя на телефоните и следователно намалява разходите.
 Повече научете от тук

Няма коментари: