Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Трябва ли ни адвокат при ПТП, в което сме пострадала страна?

advokat-ptp


Наемането на адвокат по застрахователно право в София може да бъде предизвикано в следствие на пътен инцидент, в който сте страна, която е увредена от виновния причинител на инцидента. Това, което всяко пострадало при ПТП лице трябва да знае е, че не бива да подлага на съмнение факта, че има право на обезщетение. Тъй като много компании се стремят да изплащат колкото се може по-минимални обезщетения то търсенето на адвокати птп софия следва да бъде част от вашите действия при настъпването на инцидент, причинен от моторно превозно средство. Не отлагайте, а бързо се свържете с адвокат по застрахователно право, който да на база професионалния си опит да може да предяви претенции към застрахователя на виновната страна и така да получите максимални я размер от полагащото ви се обезщетение. 


Колкото и странно да звучи има и случаи, в които много пострадали лица от ПТП в София, всякакви други злополуки, причинени от катастрофи и дори трудови злополуки поради незнание не търсят обезщетение за причинените им вреди. При наличие на валидна застрахователна полица Гражданска отговорност на виновното лице всеки пострадал има право да се възползва от възможността да потърси своите права и да получи обезщетение от застрахователя. Основните причини за липса на претенция може да бъде бавното протичане на процедса и дори високите такси, които следва да бъдат платени. Имайте предвид, че адвокати от София, които са специализирани в застрахователно правните казуси могат да бъдат доста убедителни и наистина да ви разяснят от какво се отказвате. Наемането на адвокат, който да потърси правата ви при възникнало ПТП не бива да бъде подценявано действие от страна на пострадалите лица. Един опитен адвокат от София със сигурност ще успее да постигне много добри и във ваша полза резултати, тъй като е факт, че при дела срещу застрахователи в над 90 % от случаите съда се произнася в полза на лицата пострадали при ПТП.

Няма коментари: