Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Какво включва кампания по набиране на качествени обратни връзки?



Важно, преди да започнете да четете статията! Кликнете върху изображението, по-горе, зад а научите повече за линк билдинг услугите!
Днес ще пишем за линк билдинг, една от най-важните SEO части, тъй като смятаме, че с качествени обратни връзки можете да постигнете значително по-добри позиции и да изпреварите конкуренцията си. На първо място, що е то линк билдинг? От къде идва понятието? Както сами се сещате, в превод от английски, линк билдниг понятието означава набавяне на връзки, изграждане на връзки. С други думи, методите по набавяне на обратни връзки към Ваш, или сайт на Ваш клиент, се нарича link Building. Съществуват няколко неписани правила, когато се касае за ефективен линк билдинг. Ето и най-важните от тях, които ние, екипът на W-SEO.com смятаме за такива: - Обратните връзки, които си набавяте трябва да са съпътствани със уникално съдържание. - Обратните връзки трябва да са тематични. - Линк Билдингът трябва да продължава дългосрочно. - Обратните връзки трябва да бъдат извличани от различни TLD с различни IP адреси. - Не трябва да се прекалява с натрупването на обратни връзки. - Доверете се на специалисти, разполагащи с доста ресурси. Естествено ,по-горе са изредени някои от важните части, а иначе те са изключително много. Ефективна стратегия за качествен линк билдинг гарантира по-добри позции в Гугъл, но процедурата не е бърза, т.е. трябват поне няколко месеца, за да се преизчислят ресурсите от търсещите машини.

Няма коментари: