Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

SEO Copywriting - SEO копирайтинг - как да създавате приятно за четене съдържаниеSEO Copywriting - SEO копирайтинг - как да създавате приятно за четене съдържание


# 1 Пишете уникално

Е, писането на уникално и оригинално съдържание е важно, но все още много издатели, редактори на сайтове, блогове се изкушават да използват добре познатата комбинация копи/пейст.  Плагиатството не е довело никога до нищо добро, няма и да доведе!
Уникалното и оригинално съдържание е невъзможно без уникални идеи, колкото и банално да звучи. Идеите трябва да са нетривиални и да могат да ви накарат да се замислите върху прочетеното. Кой би искал за стотен път да препостигне статия по тема, която е четена и дъвкана преди година, например?

# 2 Фокус – върху потребителското намерение

2019 година е и  всички много добре знаем, че повторно оптимизираното съдържание е остаряло и не работи. Но това е сигурен начин потребителят да се съмнява в професионализма на създателя на това много съдържание. В същото време е малко вероятно нещо да развали опита на читателя дори повече от текста, преднамерено запълнен с ключови думи. Да, и Google едва ли  ще поощри това.
Ключовите думи играят ключова роля, но не забравяйте, че Goolge алгоритмите постоянно биват модифичирани и самата търсачка става все по-умна. Днес кралят на търсачките е много по-добре запознат с намеренията на потребителя и смисъла на заявките за търсене. За да разберете по-добре предпочитанията и желанията на потребителите, трябва да погледнете нещата за момент с техните очи и да си си и да си представите, че те влизат в лентата за търсене, когато търсят дадена информация.
В епоха, когато Google е обсебен от семантично търсене, е време да започнете да мислите за силата на LSI. В процеса на писане на текстове използвайте синоними и думи, които по значение могат да заменят основните ключови думи и фрази.

# 3 Различавайте се от тълпата в оригиналното заглавие

Доброто заглавие в много случаи  решава съдбата на съдържанието: дали потребителите ще го видят, или ще напуснат сайта, тъй като не са го сметнали за добро.  За да подобрите ефекта, можете да добавите ключови думи към заглавието – за да се харесате както на Google, така и на потребителите.
Много можем да пишем за заглавието, но това ще сторим в отделна статия, която ще можете да прочетете тук, в W-SEO.com. Последно важно нещо, което препоръчваме е, към заглавието да добавяте и подзаглавие, с което да започва статията.
И за финал, на точка 3, няма как да не кажем следното: Заглавието е половин статия! Трябва да говори много и не бива да се отклонявате от него!

# 4 Структурата на съдържанието

Съгласете се с нас, че има разлика, когато четете прав текст, и когато четете текст, подреден,  с абзаци, с открояване на най-важните и ключови моменти…
Разбира се, можете да пишете платна от текстове без абзаци, но все пак е по-добре да не правите това. Използвайте заглавия и разбийте текст на параграфи. Това е просто: днес малко хора четат нещо от началото до края.  За за не увеличите Bounce Rate – структурирайте добре съдържанието си.

# 5 Линкове

Добър линк профил не се изгражда от днес за утре, това е поетапен процес, но е важно да действате и в този аспект, за да е разпознаваем Вашият сайт, за да вдъхва доверие у читателите .
SEO съдържание


Няма коментари: