Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Важни етапи за създаване на сайт


Ценин съвети от експертите на W-SEO.com
Много са важните етапи, когато стартирате създаването на нов сайт, но има и някой неща, които са с приоритет. Например, предварителното планиране и подготовка – много е важно в този етап да направите детайлен анализ, да помислите как ще изглежда сайта, и едва тогава да преминете към следващите етапи. Кои са те? Изборът на подходящ домейн – също изключително важен етап. За домейните, специалистите от W-SEO.com са направили отделна секция, в която дават насоки за това как да подберете правилните имена за сайтовете си. Хубаво е да се запознаете с тях. Софтуерно решение за сайта Ви – дали ще ползвате CMS, или ще искате разработване на система, която да е сециално за Вас… Избор на графично оформление – също важен етап. Валидиране на HTML и CSS код на сайта От изключително важно значение за търсачките, правилното функциониране и ускорено зареждане е валидирането на HTML и CSS кода на вашия сайт. Този процес е свързан с отстраняване на евентуални грешки в кода на сайта, при и след неговото изработване. Тестване на уеб сайта Скоростта на зареждане, за да бъде класиран по-добре в Гугъл, е от изключително голямо значение, т.е. важно е да се зарежда бързо. Ако сайтът притежава мобилна версия или адаптивен дизайн, от важно значение е също така и тестването на сайта за мобилна съвместимост, както и тестването му под различните видове дисплеи и монитори, на различните мобилни и настолни устройства. Първоначална SEO оптимизация на сайта – един сайт, ако няма посетители, то той е неефективен. Финални тестове и представяне на клиента Подготвяне и изпращане на информация до собственика, с неговите данни за вход в админ панела, подробни указания за работа с него и съвети относно популяризацията и рекламата на сайта в интернет пространството.
Прочети повече тук: https://topbg.org/vazhni-etapi-pri-szdavaneto-na-ueb-sajt.html

Няма коментари: