Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Вътрешна (On-site) SEO оптимизация

On-site SEO оптимизация играе не по-малка роля от външната. Ако не я направите  няма да може да популяризирате своя сайт. Днес търсачките отлично разбират дали сайтът е направен за пари или за хора. Следователно висококачествената SEO оптимизация няма да бъде направена без работа върху вътрешното съдържание на ресурса.
Вътрешната оптимизация на уебсайтове е един от най-важните етапи на SEO популяризация, която е насочена към подобряване на техническите, поведенчески, визуални и маркетингови качества на интернет ресурса.
Какво включва вътрешната оптимизация?
Вътрешната оптимизация на уебсайтове се извършва в съответствие с алгоритмите на търсачките (Bing, Google и др.) И спецификата на проекта, който се популяризира. Състои се от много различни произведения, всяка от които може да повлияе на видимостта в World Wide Web, класирането и индексирането на уеб страниците.
Одит на сайта и отстраняване на проблеми. Предварителният етап на оптимизацията на търсачките е да се извърши одит на ресурса за неизправности и грешки, идентифициране на фактори, които намаляват позицията в резултатите от търсенето, намиране на решения и др. HTML изходният код се проверява за валидност, фуния за продажби за възможността за ангажиране и продажба, дизайн за привлекателност и др.
Анализ на пазара, конкурентите, целевата аудитория. Данните, получени по време на одита, са основа за по-нататъшна оптимизация на ресурса. Те позволяват да се разбере как точно потенциалните клиенти търсят продукти, кои ключови думи използват, какво е търсенето на определен тип услуга, какви са тенденциите, кои ключове се използват от конкурентите, как правилно да се конструира UTP (уникално предложение за продажба) и т.н.


Важно уточнение! Цялата статия можете да прочете тук

Няма коментари: