SEO оптимизация

[seo][bleft]

Имоти без посредник – по-предпочитани ли са?



Преди да се захванете с покупката, продажбата на имоти без посредник трябва да имате предвид, че това може да отнеме известно време. Не е като щракнете с пръсти и всичко да е готово. Въпреки това продажбата на имоти без посредник ще ви спестят много пари от комисионни. Преди обаче да предприемете тази крачка трябва да сте наясно с това каква е реалната стойност на имотите, които искате да продадете, а също така и площта им. Няма да е излишно да сравните цената спрямо останалите имоти за продан в близост или около вас. След това се възползвайте от медиите и методите за безплатна реклама, като публикувате обяви във всички местни вестници, а най-добре е да направите това и в интернет. Все пак нека не забравяме, че живеем в 21 век и високите технологии и интернет са част от нашето ежедневие. Има много уебсайтове, в които има възможност да се публикуват безплатни обяви на имоти, като по този начин вероятността с вас да се свържат евентуални купувачи е много голяма. Обикновено имотите без посредник са предпочитани от купувачите, тъй като това дава възможност за директен контакт със собственика, като единствено с него се коментират подадената информация, се уговарят условията и цените. Това е изключително изгодно както за продавачите, така и за купувачите, защото и двете страни пестят от разходите за комисионни на агенции или посредници.

Друг важен фактор, които участва във формирането на цената на имотите е площта, вид строителство, както и дали е обзаведен или не. Ако искате да повишите цената на вашите имоти трябва да помислите как да ги подобри отвътре и отвън. Застраховката на имотите, изолациите и други подобрения също повишават цената. Много хора, когато продават жилищата си ги продават с пълното обзавеждане, а това също оказва влияние на крайната цена.
Продажбата на имоти без посредник и без комисионна са смята за иновативно решение, което поставя основите на нов и по-добър пазар на недвижимото имущество.


Източник на статията: Obiavite.eu

Няма коментари: