Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Имоти без посредник – по-предпочитани ли са?Преди да се захванете с покупката, продажбата на имоти без посредник трябва да имате предвид, че това може да отнеме известно време. Не е като щракнете с пръсти и всичко да е готово. Въпреки това продажбата на имоти без посредник ще ви спестят много пари от комисионни. Преди обаче да предприемете тази крачка трябва да сте наясно с това каква е реалната стойност на имотите, които искате да продадете, а също така и площта им. Няма да е излишно да сравните цената спрямо останалите имоти за продан в близост или около вас. След това се възползвайте от медиите и методите за безплатна реклама, като публикувате обяви във всички местни вестници, а най-добре е да направите това и в интернет. Все пак нека не забравяме, че живеем в 21 век и високите технологии и интернет са част от нашето ежедневие. Има много уебсайтове, в които има възможност да се публикуват безплатни обяви на имоти, като по този начин вероятността с вас да се свържат евентуални купувачи е много голяма. Обикновено имотите без посредник са предпочитани от купувачите, тъй като това дава възможност за директен контакт със собственика, като единствено с него се коментират подадената информация, се уговарят условията и цените. Това е изключително изгодно както за продавачите, така и за купувачите, защото и двете страни пестят от разходите за комисионни на агенции или посредници.

Друг важен фактор, които участва във формирането на цената на имотите е площта, вид строителство, както и дали е обзаведен или не. Ако искате да повишите цената на вашите имоти трябва да помислите как да ги подобри отвътре и отвън. Застраховката на имотите, изолациите и други подобрения също повишават цената. Много хора, когато продават жилищата си ги продават с пълното обзавеждане, а това също оказва влияние на крайната цена.
Продажбата на имоти без посредник и без комисионна са смята за иновативно решение, което поставя основите на нов и по-добър пазар на недвижимото имущество.


Източник на статията: Obiavite.eu

Няма коментари: