Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Някои сексуални фантазии на жените
Нежно изнасилване

Жените мечтаят да бъдат изнасилени. Но сексуалното насилие в тези фантазии е просто психологически елемент, необходим за премахване на отговорността за собственото „развратено“ поведение. Сексуалните фантазии на жените за изнасилване нямат нищо общо с истинското насилие: побой, грубост и физическа болка. Изнасилвачът, разбира се, трябва да бъде много привлекателен, а въображаемото насилие се състои главно от заплахи, като: „Ще правя каквото си искам с вас и ако се съпротивлявате, ще ви убия!“ В тези сънища една жена си представя как мъж прави с нея онова, което в живота смята за забранено за себе си. Всяка жена има собствено „табу“ в леглото, но в сексуална фантазия на изнасилване тя може да „опита“ всичко без колебание.

Групов полов акт

Сексуалните фантазии на жените за групов секс често се ограничават до мечтата за тройка: тя и двама мъже. Фантазиите с  близнаци са привлекателни както за жените, така и за мъжете. Жената може да си представи секс с двама специфични, познати мъже или абстрактен секс с двама непознати.

Груповите еротични фантазии не са толкова безобидни. Често срещана фантазия: една жена попада в лапите на банда, престъпници или „измръзнали“ тийнейджъри и те „я пускат в кръг“, принуждавайки явсички да прави орална любов.

Правене на любов с непознат

Абсолютно непринуден секс с непознат, когото жената вижда за първи и последен път в живота си. Една от сексуалните фантазии, която жените могат лесно да изпълнят. Неангажиращият секс в тези фантазии може да се осъществи на най-непривлекателните места: в тесния обществен транспорт, на рафта на резервирана карета за сядане, във входа. Например: жена среща мъж на улицата (в микробус, в бар) и след няколко минути тя вече му е дадена в тоалетна кабина на кафене (в най-близките храсти). Понякога обаче във фантазии непознатият е много богат и я завладява в луксозна хотелска стая или в апартамента си. Вариант: непринуденият секс с непознат се случва в пълен мрак и жената дори не вижда кой я е довел до оргазъм.


Тийн секс

В тези фантазии е нарушено табуто, наложено от обществото върху секса между жените и тийнейджърите. И ако в реалния живот жените намират партньори в съответствие с изискванията на обществото, по-възрастни от себе си по възраст и подходящи по статут, то във фантазиите си те често си представят как прелъстяват красиво момче на 13-15 години. Младеж с порочни наклонности е невероятно привлекателен образ, особено за сексуалните фантазии на жените от „Балзакова“ възраст (около тридесетгодишните).

Няма коментари: