SEO оптимизация

[seo][bleft]

Някои сексуални фантазии на жените




Нежно изнасилване

Жените мечтаят да бъдат изнасилени. Но сексуалното насилие в тези фантазии е просто психологически елемент, необходим за премахване на отговорността за собственото „развратено“ поведение. Сексуалните фантазии на жените за изнасилване нямат нищо общо с истинското насилие: побой, грубост и физическа болка. Изнасилвачът, разбира се, трябва да бъде много привлекателен, а въображаемото насилие се състои главно от заплахи, като: „Ще правя каквото си искам с вас и ако се съпротивлявате, ще ви убия!“ В тези сънища една жена си представя как мъж прави с нея онова, което в живота смята за забранено за себе си. Всяка жена има собствено „табу“ в леглото, но в сексуална фантазия на изнасилване тя може да „опита“ всичко без колебание.

Групов полов акт

Сексуалните фантазии на жените за групов секс често се ограничават до мечтата за тройка: тя и двама мъже. Фантазиите с  близнаци са привлекателни както за жените, така и за мъжете. Жената може да си представи секс с двама специфични, познати мъже или абстрактен секс с двама непознати.

Груповите еротични фантазии не са толкова безобидни. Често срещана фантазия: една жена попада в лапите на банда, престъпници или „измръзнали“ тийнейджъри и те „я пускат в кръг“, принуждавайки явсички да прави орална любов.

Правене на любов с непознат

Абсолютно непринуден секс с непознат, когото жената вижда за първи и последен път в живота си. Една от сексуалните фантазии, която жените могат лесно да изпълнят. Неангажиращият секс в тези фантазии може да се осъществи на най-непривлекателните места: в тесния обществен транспорт, на рафта на резервирана карета за сядане, във входа. Например: жена среща мъж на улицата (в микробус, в бар) и след няколко минути тя вече му е дадена в тоалетна кабина на кафене (в най-близките храсти). Понякога обаче във фантазии непознатият е много богат и я завладява в луксозна хотелска стая или в апартамента си. Вариант: непринуденият секс с непознат се случва в пълен мрак и жената дори не вижда кой я е довел до оргазъм.


Тийн секс

В тези фантазии е нарушено табуто, наложено от обществото върху секса между жените и тийнейджърите. И ако в реалния живот жените намират партньори в съответствие с изискванията на обществото, по-възрастни от себе си по възраст и подходящи по статут, то във фантазиите си те често си представят как прелъстяват красиво момче на 13-15 години. Младеж с порочни наклонности е невероятно привлекателен образ, особено за сексуалните фантазии на жените от „Балзакова“ възраст (около тридесетгодишните).

Няма коментари: