Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Практики за създаване на входящи връзки в SEO

 


Въпреки че тези практики съществуват и днес, те са напълно неефективни и използването на тези техники е по-скоро бърз начин да си докарате глоба от Google.

Разпространението на „черна“ тактиката за изграждане на връзки е довела до приемането на нов термин: естествен растеж на връзките.

За разлика от изграждането на връзки, естественият растеж на връзки е процес на получаване на входящи връзки чрез създаване на страхотен контент, към което хората искат да се свържат, и развиване на взаимоотношения с други издатели и влиятелни лица, свързани с Вашата индустрия.

Като цяло някои видове контенти са склонни да печелят повече линкове:

-Контент, управляван от данни

Контент, който въвежда нови идеи, събрани чрез събиране и анализ на данни, има тенденция да печели повече връзки, линкове. Други търговци, писатели и издатели могат да използват тези идеи като доказателство за собствените си твърдения, като цитират това доказателство с препратка.

Съдържание на новините

Бъдете първите, които обхващат интересна тема, а други медии и издатели, които създават свързани статии, ще се позовават на първоизточника и ще поставят линк към оригиналния източник.

Влиятелно ориентиран контент

Moz се отнася към този тип съдържание като съдържание на его-примамка. Примерите включват обобщени отзиви (например 50 влиятелни SEO експерти, които дават съвети за получаване на връзки), профили (например: как четенето на блога Onemarketing ми помогна да стана SEO майстор) или интервюта. Влиятелните хора са по-склонни да се обосновават на постове и да споделят постове, защото те самите са споменати (и похвалени) в тях.

Спорен контент

Спорният контент не е за хора със слаби сърца и трябва да бъде внимателно обмислен, преди да го публикувате - не рискувайте да отчуждавате хора от аудиторията си. Но изпълнено замислено, противоречиво съдържание, което насърчава дискусията, е добър начин да спечелите връзки, линкове от хора, които искат да говорят за това.

 

Инфографика

Не всички издатели и марки имат бюджет за страхотни дизайнери и разработчици. Извличането на идеи или данни в ангажираща инфографика и позволяване на други издатели да ги споделят - разбира се с връзки, линкове към източника - е добър начин да печелите връзки на други подходящи сайтове.

Който и подход да решите да изберете, получаването на линкове, връзки, изисква задълбочено, точно, оригинално и качествено съдържание.

Но качествения контент - дори във формат, който има тенденция да печели линкове, връзки - не е достатъчен. Печеленето от връзки включва и елемент на пропаганда и онлайн PR. Ако никой не знае, че има невероятен фрагмент към контента, те не може да се свързват с него.

 

 

Няма коментари: