Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

От къде да поръчаме редуктори ?Червячният редуктор, познат още като ччервячната скоростна кутия е устройство, което променя ъгловата скорост и въртящия момент с помощта на червячна предавка, осите на валовете се пресичат в пространството. Този тип предаване е получил това име, защото винтът, залегнал в основата му, прилича на червей. Изобретението на тези механизми се приписва на Архимед.

Комбинацията от този тип скоростна кутия и електродвигател в един корпус се нарича червячен мотор.

Червячният механизъм се състои от зъбно колело и специално оформен винт. Този тип предаване може да се изпълнява в различни дизайни, може да бъде и едно- и двустепенен. В различни версии винтът може да бъде разположен както хоризонтално, така и вертикално, както и под или над зъбното колело. В допълнение, валът може да се върти в двете посоки.


Такъв голям брой вариации е причина за разнообразието от технически характеристики на този тип мотор -редуктор. Те се използват на механизми с непрекъсната или периодична работа. Популярността на червячните мотори се дължи на факта, че задвижването е много непретенциозно и удобно, както и на голям брой предавателни отношения - от 5 до 100. По време на работа агрегатите имат ниско ниво на вибрации и в резултат на това , намален шум.


Червячната предавка има още едно предимство - способността за самоспиране, ако подаването на въртящ момент към вала спре. Следователно, ако товар се повиши и двигателят спре да работи по някаква причина, скоростната кутия ще спре в един момент и товарът няма да падне. Освен това такъв механизъм може да върти вала в двете посоки без предпочитание, което е особено важно, когато се използва в строителни, конвейерни, повдигащи и други системи.

Сред червячните мотори серията VF и W от Bonfiglioli са се доказали добре. Те са най -популярните в индустрията по целия свят. Те се използват успешно, защото съчетават високо качество и разумна цена.Абсолютна гъвкавост се постига чрез широк спектър от опции за монтаж, конфигурации на валове и фланци. Предлагат се едностепенни, двустепенни и цилиндрични червячни двигатели за създаване на гъвкави задвижващи системи.

От къде можете да поръчате червячни редуктори?

В онлайн магазина на ЙОВ България можете да откриете огромна гама от компоненти и резервни части за машини и техника,  в това число трактори, центрофуги, месомелачки и други. 


В каталогът на редуктори присъстват представители, известни в цял свят със своята издържливост, качество, функционалност .

Ако търсите електромотори и редуктори с различни мощности и предавателни числа включва: различни видове червячни редуктори планетарни редуктори едностъпални редуктори планетарни предавки както и компоненти и резервни части за тях като зъбни колела, адаптери, о-пръстени, пиньони, разширителни съдове и други, то тогава сте на правилното място.

Няма коментари: