SEO оптимизация

[seo][bleft]

Празнични LED гирлянди за дома




 LED осветление, гирлянди за коледни елхи и декор

 Нова година е може би най -важният празник за хората в страната ни. Те са чакани с нетърпение, внимателно се подготвят за това както у дома, така и на работа, обмислят новогодишното меню, тоалетите, както и декорациите за осветление. Един от елементите за декориране на елхата и помещенията са електрически гирлянди. Искрящите им многоцветни светлини създават празнична атмосфера, развеселяват и радват не само децата, но и възрастните. И за да може този новогодишен атрибут да радва очите в продължение на много години, да бъде надежден в експлоатация и да не се купува напразно, трябва да знаете:

– какви видове гирлянди съществуват в момента и кои от тях са най -подходящи за декорация на вашия дом;

– как да изберем правилния продукт;

– елементарни правила за безопасност при използване на такова новогодишно осветително оборудване и най -важното е стриктно да ги спазвате.

Видове гирлянди

Конец от гирлянда. Това е доста често срещано бижу, което се състои от тел и крушки, прикрепени по цялата дължина. Дизайнът на последния може да бъде много разнообразен. Например, асортиментът включва продукти с крушки под формата на малки свещи, конуси, звезди, ледени висулки, фигурки на ангели и меденки и много други. С такива гирлянди е обичайно да се украсяват коледни елхи, прозорци, балкони, мебели, огледала и т.н.

 Гирлянда мрежа.

Както подсказва името, по своя дизайн тези декорации приличат на мрежа, която може да бъде с различна дължина и ширина. Те са удобни за декориране на плоски повърхности, като прозорци, тавани, стени. Можете дори да го закачите на килера, но при условие, че по време на новогодишното тържество не е нужно да вземате нещо от там.

Завеса от гирлянд (или завеса). Това е хоризонтална жица, към която са прикрепени вертикални въжета (обикновено с дължина 2 м) с крушки. Идеален за декорация на прозорци и изглежда особено красив над тюл.

 Гирлянда ресни.

Всъщност това е вариант на предишния. Единствената разлика е, че вертикалните проводници с крушки имат различна дължина, но в същото време те не надвишават 1 м. Прилича на прозрачна гъвкава тръба, вътре в която има много крушки или светодиоди. Такъв декор се използва за създаване на надписи и очертания на всякакви “предмети” (коледно дърво, снежен човек, животно, което е символ на предстоящата година и т.н.). Музикален гирлянд всъщност е същата “нишка”, само с допълнителната възможност за пускане на музика, а крушките “намигват” във времето към един или друг мотив. Има модели, които могат да се управляват от смартфон.

Иглолистната гирлянда се различава по това, че прилича на смърчови или борови лапи, в краищата на иглите на които има малки лампи. Този изглежда особено красив на первази на прозорци и маси, рамкиран е с врати и сводести отвори, камини.

Източници на светлина

Има няколко източника на светлина, които са инсталирани в гирлянди. Всеки от тях е създаден в определена епоха. Еволюцията е подробно описана по -долу.

 Мини лампи.

Това са обикновени крушки с нажежаема жичка, само в миниатюрен вариант. След продължително изгаряне източниците на светлина се нагряват, но не представляват опасност от пожар. Достатъчно дълъг експлоатационен живот и възможност за смяна на изгорялата крушка с нова.

Микролампи.

Такива лампи са с малки размери, така че консумират малко електроенергия, не са много ярки, но експлоатационният живот също е по -кратък, отколкото в първия случай.

Светодиоди.

Това е най -печелившият източник на светлина поради икономията на енергия и дългия експлоатационен живот. Светлините са по -ярки и интензивни, незабавно се превключват и са напълно безопасни. Препоръчваме да използвате тази опция.

Как да изберем и инсталираме LED осветление от PolarisLighting

Когато избирате електрически коледни гирлянди, първо трябва да решите как точно ще украсите коледното дърво или стаята. В зависимост от размера на дървото, независимо дали е живо или изкуствено, колко буйно, се избира подходящата опция. Ако в края на краищата няма особени затруднения с дизайна му, тогава може да възникне дилема с декора на апартамент или къща: трябва ли да направим това или онова? Има много опции. Първо, трябва да решите дали ще декорирате само прозорци, стени, балкони, тавани (или дори един от тях) или освен това имате стълбища, които също искате да придадете шикозен празничен вид.

 Но, за съжаление, все още изобщо не знаете как да направите това, така че да е хармонично и с вкус, кои електрически гирлянди да купите за вашия дом и къде. Междувременно новогодишните празници са точно зад ъгъла. Разбира се, има над какво да се замислим!


Статията продължава тук: https://djunev.info/led-girlyandi-za-doma.html

Няма коментари:

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.