SEO оптимизация

[seo][bleft]

Как да създадем естествен грим в 5 лесни стъпки



Ако търсите семпъл, свеж и естествен грим, имате късмет! Естественият грим е лесен за постигане и е идеален за всеки повод. В тази публикация в блога ще ви покажем как да създадете естествен грим само в пет лесни стъпки.

 

Стъпка 1: Подгответе кожата си

 

Преди да нанесете какъвто и да е грим, е важно да подготвите кожата си правилно. Започнете с почистване и овлажняване на лицето, след което нанесете праймер, за да създадете гладка и равномерна основа за грима. Праймерът помага на грима да издържи по-дълго, намалява появата на пори и фини линии и изравнява тена на кожата ви.

 

Изберете праймер, който е подходящ за вашия тип кожа. За мазна кожа потърсете матиращ праймер, който помага да се контролират мазнините и блясъкът. Ако имате суха кожа, изберете хидратиращ праймер, който помага да запазите кожата си хидратирана през целия ден. Нанесете праймера по цялото си лице, като се съсредоточите върху зоните, където гримът ви е склонен да се изтрива бързо.

 

Стъпка 2: Нанесете фон дьо тена си

 

За да изглеждате естествено гримирани, изберете фон дьо тен, който съответства на тена на кожата ви и осигурява леко до средно покритие. Искате кожата ви да изглежда свежа и сияйна, така че избягвайте тежки или каширани формули, които могат да изглеждат неестествено.

 

Има много видове фон дьо тени, включително течни, прахообразни и кремообразни. Течните фон дьо тени са най-популярни и осигуряват естествен завършек, докато прахообразните фон дьо тени са подходящи за мазна кожа, тъй като абсорбират мазнините и осигуряват матов завършек. Кремообразните фон дьо тени са идеални за сухите типове кожа, тъй като осигуряват хидратиращ и рошав завършек.

 

Използвайте влажен козметичен блендер или четка за фон дьо тен, за да нанесете равномерно фон дьо тена по цялото лице. Започнете от центъра на лицето и разнесете навън към линията на косата и челюстта. Обърнете специално внимание на областите, където имате нужда от повече покритие, като например около носа и устата.

 

Стъпка 3: Прикрийте, където е необходимо

 

За да прикриете тъмни кръгове или петна, използвайте коректор, който съответства на тена на кожата ви. Нанесете коректора под очите и върху проблемните зони, след което го разнесете с помощта на четка или пръсти. Изберете коректор, който е с един нюанс по-светъл от фон дьо тена, за да озарите зоната под очите си.

 

За да изглеждате естествено, избягвайте да нанасяте прекалено много коректор, тъй като може да изглежда мазен и неестествен. Вместо това използвайте малко количество и го разнесете, докато се слее с фон дьо тена.

 

Стъпка 4: Добавяне на цветен нюанс

 

За да изглеждате естествено, използвайте руж на кремообразна основа в нежен розов или прасковен нюанс. Кремообразните ружове са лесни за нанасяне и се сливат безпроблемно с кожата ви, като придават фин цвят, който изглежда естествен и сияен.

 

Нанесете ружа върху бузите си и го разнесете към слепоочията, за да придадете нежен цвят. Можете да използвате пръстите си, четка или козметичен блендер, за да нанесете ружа. Просто се уверете, че го разнасяте добре, за да избегнете груби линии.

 

Стъпка 5: Завършете с един слой спирала

 

За да завършите естествения си грим, нанесете един слой спирала върху миглите си. Изберете спирала за мигли, която осигурява дължина и обем, без да се слепва или лющи. Кафявите или черно-кафявите спирали изглеждат по-естествено от черните, затова помислете дали да не изберете някой от тези нюанси за фин и естествен завършек.

 

Нанесете спиралата върху горните и долните си мигли, като движите пръчицата от корена до върха, за да сте сигурни, че миглите ви са равномерно покрити. Можете също така да използвате клечка за мигли, за да извиете миглите си, преди да нанесете спиралата, за да постигнете по-драматичен вид.

 

 



Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.