SEO оптимизация

[seo][bleft]

Светлина и аксесоари в банята





Пресъздава спокойната, дзен атмосфера на СПА център с топло околно осветление. Стенните лампи са най -добрият вариант за осветление за тази цел и ние предлагаме гама от атрактивни, модерни стилове, които отговарят на всеки луксозен дизайн. Освен това може да се наложи да добавите няколко осветителни тела за насочено осветление, които да ви помогнат да видите какво правите, например, когато нанасяте грима си. Вградените, обърнати надолу осветителни тела и прожектори са идеални за това и не влияят на цялостния вид, тъй като са фини и дискретни.

Ако искате да добавите драматична нотка към вашето пространство, можете да добавите изящна таванна светлина.

За да регулирате осветлението според дейността, добавете реостати. За това се нуждаете от превключвател с преобразувател на напрежение и крушка с димер. Това означава, че можете да създадете спокойна, приятна светлина, когато се отпуснете и можете да я увеличите, когато е необходимо.

Накрая добавете няколко релаксиращи свещи. В неутрални, бледи цветове те предлагат релаксиращи аромати като сандалово дърво, чай и джинджифил или бяло бельо и памук. Поставете ги около ваната или мивката и ако декорирането е проект сам по себе си, а не бързо опресняване, помислете за създаване на ниши в стените за поставяне на свещите. Както винаги, внимавайте да не ги оставите да изгорят, когато излезете от стаята и се уверете, че сте избрали свещите с подходящ размер за зоната, където ги поставяте - това ще ви помогне да избегнете петна от дим.

Аксесоар

Възпроизведете атмосферата на любимия си спа център с монтирани на стената дозатори за сапун, близо до мивката и под душа. Скрийте грозните контейнери, които развалят външния вид на лукса, като прехвърлят сапуни, лосиони, кремове и продукти за коса в дозатори за помпи. Те улесняват използването на тоалетни принадлежности и ще накарат гостите ви да се поглезят.

И ако не сте избрали радиатор за кърпи, тогава този самостоятелен бар с ефект на хром кърпа е идеален за окачване на кърпи, а геометричният му дизайн ще пасне идеално на останалата част от банята.

 




Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари: