SEO оптимизация

[seo][bleft]

Хидроизолация на сгради, какво трябва да знаете

Хидроизолационните повреди се пренебрегват по-лесно от покривните проблеми, така че професионалистите в дизайна са склонни да чуват по-малко за тях. В сравнение с проект за смяна на покрива, обаче, рехабилитацията под нивото или вътрешната рехабилитация може да бъде много по-разрушителна и скъпа.

 

Докато течът на покрива обикновено може да бъде идентифициран с обикновени тестови сонди, нарушенията на хидроизолацията могат да бъдат предизвикателство за диагностициране. Дори привидно повърхностен теч може да бъде симптом на скрито влошаване, свързано с влага. За мазета, трезори, тунели и водни обекти често е необходимо изкопаване на откривка; в търговските кухни или фоайета премахването и подмяната на приспособления и облицовки е често.

 

В повечето търговски и институционални приложения цялостен проект за смяна на покрива обикновено може да се очаква на всеки 20 години.

 Хидроизолацията, тъй като е толкова трудна за достъп, трябва да има проектен живот толкова дълъг, колкото този на сградата - за съжаление, с толкова много възможности за повреда, неправилен дизайн или лошо изпълнение, тя може да се провали доста преди времето си.

Когато това се случи, е необходимо архитектурно проучване, за да се определи местоположението и причината за теча, степента на повредата и подходящото решение.

 

Въпреки че правилното идентифициране и коригиране на дефектната хидроизолация може да бъде голямо начинание, много по-лошо е да възприемете отношението „закърпване и надежда за най-доброто“.

Твърде често дори добронамерените опити за лечение на симптомите на повреда на хидроизолацията служат само за улавяне или пренасочване на влагата, усложнявайки проблема.

Докато превенцията е очевидният първи избор за успех на хидроизолацията, има много поводи за грешки: при проектирането, по време на строителството и по време на експлоатация. Докато не бъде решен дефицитът на хидроизолацията, проблемът само ще се влошава.

 

Основи на хидроизолацията

Различни компоненти допринасят за хидроизолационната система, като дренажни композити, които насочват водата далеч от конструкцията, връзки между фасадни и фундаментни мембрани и водонепроницаеми водопроводни инсталации в зоните за хранене.

 

Непромокаемите мембрани са един критичен компонент на хидроизолацията, както за долни приложения ( напр. фундаментни стени, мазета, тунели и трезори), така и за зони, изложени на високи нива на влага ( напр. фонтани, фоайета, кухни и механични помещения). Хидроизолационните мембрани могат да бъдат положени от „положителната“ или „отрицателната“ страна.

 

Хидроизолацията на сграда обикновено е непроницаем материал, който предотвратява навлизането на вода; строителните облицовъчни материали могат или не могат да бъдат действителна хидроизолация. Повечето материали за облицовка на сгради ( напр. тухлена зидария в монтаж на кухи стени или дъждобранни системи) не са хидроизолационни – те са само бариери срещу времето. По същия начин, въпреки че материалите от типа опаковачни материали отделят вода, те не са истинска хидроизолация.

Ако вие имате нужда от хидроизолация или ремонт на вашият покрив, спокойно можете да се свържете с нас, за оглед и оферта. Ако сме по джоба ви, ние ще дадем всичко от себе си да свършим работата в срок и по договор, за да може да се чувствате добре и ремонта да е качествен. Фирмата ни се занимава с ремонти на покрив от дълги години, повече от 10 години с богат опит в ремонт на покриви на къщи и жилищни сгради и полагане на хидроизолация.


 Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари: