SEO оптимизация

[seo][bleft]

Почистващи продукти за обувки





КАК ДА ИЗБЕРА ТОЧНИТЕ ПОЧИСТВАЩИ ПРОДУКТИ?

Кожата на обувките ви идва от кожата на животно ако тя сте заложили и сте си купили обувки от естествена кожа. Много дами не се замислят и залагат на химическо почистване на обувките поради липса на време и желание за почистването им. Може ли обаче химическото почистване да ви бъде от полза? Отговорът е Не. Качеството на почистващите продукти оказва голямо влияние върху издръжливостта на вашите чифтове обувки. Поради тази причина е много важно да знаете как и с какво да поддържате обувките си чисти след употреба. Ако не сте наясно и нямате никаква представа, добре е да се посъветвате с консултантите на обувки. В интернет също има достатъчно информация на тази тема, стига да имате желание и време за това.

КАКЪВ ЦВЯТ БОЯ ЗА ОБУВКИ ДА ИЗБЕРА?

Черни обувки = черен лак за обувки.

Кафяви обувки = кафяв лак за обувки.

Патладжанови обувки = лак за обувки тип патладжан и т.н.

И така за да ви помогнем още повече, трябва да следвате този принцип: винаги избирайте боя за обувки по-тъмна от кожата на обувките си.

Примери:

Средно кафяви обувки = тъмнокафява боя за обувки.

Светлокафяви обувки = средно кафява боя за обувки.


 

Важно е да знаете и да имате предвид, че кожата потъмнява естествено. Но ако искате да ускорите този естествен процес, можете например да използвате тъмнокафява боя за обувки върху чифт обувки с цвят на коняк (средно кафяв с нотка на червено) Но първите няколко пъти трябва да се придържате към основния принцип, който споменахме малко преди. Ако използвате прозрачна боя е добре, ако обувките ви са с невероятен цвят, но е по-добре да го избягвате като цяло, тъй като чрез натрупване на слоеве прозрачната боя за обувки ще образува непривлекателен белезникав налеп в гънките.

И все пак е достатъчно след употреба да изчистите добре от пясък и кал обувките си дори с обикновен парцал или кърпа, да ги полирате и съхраните в кутия без да ги прегъвате.













Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...

Няма коментари: