SEO оптимизация

[seo][bleft]

Испания - рай за морски почивки

Известна с девствените си плажове, Испания може да се похвали с най-добрите курорти в Европа. Всички сме чували за Палма де Майорка, Коста Брава и Тенерифе. В следващите редове ще ви разкажем за няколко прекрасни места за почивки в Испания.

 

На море в Испания - къде?

 

Коста Брава е олицетворение на девствени плажове, буйна растителност и скалисти пейзажи. Бланес, Тоса де Мар и Лорет де Мар се нареждат сред най-добрите курорти. Достъпните цени за настаняване, в съчетание с обширния аквапарк на Бланес, го правят предпочитан за семейства. Търсачите на приключения се отдават на рафтинг, гмуркане с шнорхел, пешеходен туризъм и планинско колоездене. На един час път с кола се стига до Барселона - главната туристическа дестинация в Испания.

 

Коста Дорада привлича семействата със златните си плажове, древните храмове и еклектичните музеи. Порт Авентура, подобен на парижкия Дисниленд, радва децата, докато възрастните се занимават със сърф, гмуркане, риболов и делтапланеризъм.

 

Ибиса пулсира с младежка енергия, като се гордее с нощен живот без прекъсване, оживени клубове и оживени пазари. На почти всички плажове има училища за гмуркане и уиндсърф, а през всяка година диджеи от цял свят посещават Ибиса.

 

Майорка, предпочитана от зрели туристи и семейства, предлага целогодишен релакс без лудостта на нощния живот в Ибиса. Изобилстват хотели от висок клас, допълнени от семейни атракции.

 

Канарските острови привличат както търсещите спокойствие, така и приключенците, като Тенерифе се превръща в предпочитано място за отдих. Многоцветните плажове, екзотичната флора и вулканът Тейде привличат, а любителите на водните спортове се наслаждават на сърфинга, парасейлинга и яхтинга.

 

Курорти за възрастни хора

 

В Коста Дорада, Коста Брава, Коста Бланка и Коста дел Сол има термални и спа хотели, които са предпочитане от възрастни хора, търсещи мек климат и спокойна атмосфера. Канарските острови също привличат, предлагайки спокойни разходки и възможности за екскурзии без бурен нощен живот.

 

Курорти, подходящи за семейства

 

Изборът на хотел с минимум 3 звезди гарантира комфортна семейна почивка в Испания. Коста Дорада и Коста Брава предлагат евтини места за настаняване, докато Канарските острови и Майорка са по-скъпи. Въпреки че Коста дел Сол се гордее с живописни брегове, хладните води не са много комфортни за малките посетители.

 

Бланес и Тоса де Мар са водещите семейни курорти в Коста Брава, които разполагат с хотели на брега на морето, детски клубове, басейни и детски площадки. Близките забележителности включват ботанически градини, водни паркове и зоологически градини. Еднодневните екскурзии до Барселона очароват по-големите деца с архитектурата на Гауди, музея на шоколада и зоологическата градина.

Няма коментари: