Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

7 неща, които пилеят времето ви


7 неща, които пилят времето ви, вместо да се съсредоточите и да правите бизнес, който ще ви донесе приходи

1. Бездействане

Виждал съм много хора, които просто бездействат ей така. Стоят и си седят без да правят нищо, при случай, че имат ангажименти или нещо, което да правят. Лично аз прекарвам всяка секунда от живота си в изучаване на нещо ново и интересно, като изключим забавленията и спането. Прост пример: вместо да чакаш автобуса или приятел правейки "нищо", през това
време можеш да направиш "нещо", като прочетеш книга или нещо друго, което е смислено/полезно за теб.

2. Гледане на филм

Не разбирам хората, които гледат подред 2-3 филма всеки ден. Случвало се е почти на всеки да гледа 2-3 филма подред, но примерно само веднъж в месеца или годината, знам ли. Да прекараш времето си гледайки един монитор или екран в продължение на часове, твърде безсмислено ми се струва.

3. Блеене напразно

Мисля, че тук всичко е ясно1

4. Спор или разговор с глупав/некомпетентен човек

Добре, сега да тръгна да разправям за онлайн бизнез на човек, който няма представя и от браузър... е няма как да стане просто. Не казвам, че това прави човек глупав, но да натяквате едно и също на някого, при условие, че той не ви разбира или няма интерес към дадената област, според мен се очертава в загуба на време. Същото важи и за спора.

5. Facebook, Twitter и други соц. мрежи

Отдавна минаха времената, в които всеки изпращаше съобщение до свой познат или приятел чрез и-мейл или скайп. Социалните мрежи, изместиха този скучен метод на комуникация и го направиха нещо по-забавно. Колкото забавно, толкова и вредно, поради факта, че веднъж логна ли се трудно човек излиза. Много щуротии, много нещо... Всеки от нас губи поне 1 час от ежедневието си в лайкване на снимки, статуси и други щуротии. Не сте длъжни да го признаете, но няма да ми е трудно да намеря доказателства :D Ако не вярвате, погледнете тези 10 Изненадващи статистики за социалните мрежи.

6. Чакане

Този фактор има малко връзка и с т.1 и т.3, но не и пряка. Зависи също така и от това, кого чакате, как и защо. Избих го на философия... Заемете се с нещо, както казваше един приятел - развивайте се! Лично аз мразя да чакам и то много!

7. Мързелуване

Мързела не убива, той мъчи!

Според вас, какво друго е загуба на време? Бих се зарадвал, ако споделите вашата гледна точка в коментарите.

Няма коментари: