SEO оптимизация

[seo][bleft]

Онлайн магазин за мебели MEBELINO

Онлайн магазин за мебели MEBELINO.BG ®


Пролетта - сезонът, най-подходящ за обзавеждане на Вашето жилище.

Истината е, че без значение кой сезон е настъпил, обзавеждането си има своите предимства и домът трябва да бъде в унисон с дните, които съпътстват конкретното време.


Настроението през всеки един от четирита сезона, е различно и именно поради тази причина Ви споделяме няколко тънкости и съвета, които да Ви помогнат при вземането на решения при обзавеждането на вашият нов или настоящ дом.


Пролетта е сезон на възраждане на даровете на природата, което означава, че типичните цветове са люляково бледолилаво, нежнoбяло и бежово, жълто, тъмнокафяво и ярко зелено, асоциирано с цвета на току-що поникнали тревички. Основните цветове, на които да обърнете внимание и които ще Ви позволят да  уловите същността на сезона, са зеленото и жълтото.


Избирайки спалня, кухня, рафтове за всекидневнята, то трябва да насочите вниманието си към зелените тонове и екологичното, като това е модерната тенденция през настоящите дни.

Зеленият цвят придава свежест, успокоява и отпуска сетивата, тъй като доближава околната среда до природата, до естествената хармонична среда в гората, например.
Спомняте ли си в училище, как преподавателите Ви насърчаваха да ходите на планина, на разходки сред природата? Основната причина тогава бе, за да си отпочинат очите, тъй като сред природата те се облекчават, след тежките урои. Не един и два пъти сме ходили на зелено училище и именно поради тази причина.
Днес, в дигиталната среда всеки прекалява с телефони, компютри, таблети и други.
Именно чрез обзавеждане в зелени и ярки пролетни цветове, домът ще Ви помогне на Вас и на Вашето семейство да чувствате, че сте сред природата.

 От обзавеждането в зелен цвят лъха свежест и енергия. Интериорът, включващ тези свежи цветове може да ни напомня за пролетта през цялата година. Мебелите с ярко зелена външност са доминантни в интериора, затова те изискват по-спокоен фон, за да може да се постигне и контраст. Идеалният фон за светло-зеленото е бяло или по-млечен цвят. Ако изберете зеления цвят за жилището си, най-добре е да използвате няколко негови нюанса, които ще придадат по-ефектен вид на помещениетo.

Светло-зеленият цвят в интериора се съчетава добре с натурални цветове от природната гама, като например кафяво, пясъчно, бежово, златисто.

Нека споменме нещо и за подовите настилки. Те също могат да са светли, дори почти бели, в кокосов цвят, или в кремав, всичко зависи от Вас и Вашето желание, настроение, емоции.
В случай, че Ви е трудно да конфигурирате Вашият дом, да прецените какви мебели да включите, как да ги съчетаете, можете да се доверите на дизайнери, които имат опита и познавнията в тази област. Мебелино БГ предлага изключително разнообразие от мебели и си струва да разгледате онлайн каталога. Вече знаете към какъв тип нюанси да се насочите, остава само да харесате мебели и да направите своята поръчка.

Mebelino.bg предлага голям избор на маси, столове, секции, гардероби, мека мебел и още много. Гаранция от 2 години до доживотна. Доставка в цялата страна. Разгледай и избери! Мебели на изплащане.

Няма коментари: