Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Качественото съдържание е изключително важно за по-добро класиране в Google


SEO копирайтинг- какво представлява и по какво се различава от традиционното създаване на съдържание?
SEO копирайтърът пише статии, оптимизирани за търсачките. Това е най-общата дефиниция. Копирайтърът знае как да наблегне на дадена ключова дума, или фраза, като придаде тежест именно към нея. Този метод се различава от обикновеното писане на статии в това, че трябва да въведете някои ключови думи в текста, които клиентът предварително е задал. Естествено, както по-горе споменахме, ключовите думи могат да бъдат една, но могат да бъдат и повече.

Ключовите думи са желаните от клиента думи, по които той желае да се подобри класирането в Google SERP. Тяхното присъствие в оптимизирания текст служи като вид маркер, чрез който търсачките определят темата на страницата и нейната полза за потенциалния посетител. Колкото по-точно ключовите думи на сайта съответстват на заявката, толкова по-висока е позицията й в резултатите.

Поръчайте качествено СЕО съдържание от тук.

Няма коментари: