SEO оптимизация

[seo][bleft]

Контейнери за строителни отпадъци


Знаете ли, че Ви грозят сериозни санкции, ако извхърляте строителни отпадъци на нерегламентирани за тази цел места?

Е, в настоящата статия ще Ви представим фирма, чрез която да решите проблема със седремонтните дейности. Вече е изключително лесно да наемете контейнер за строителни отпадъци, чрез фирма, която да Ви го достави, след което да го извози до регламентирани сметища.

Компанията Зашеви-Транс ООД е Вашият надежден партньор, що се касае за отпадъци след ремонт. С какво още може да Ви съдейства фирмата? С оставка на контейнери и депониране на строителен боклук Доставка на контейнери под наем за строителен отпадък в София и региона. Фирмата работи повече от 11 години и се е утвърдила като авторитетна в областта на къртачни услуги, строително-ремонтни дейности, и звозване на строителни отпадъци и контейнери с различен обем. Важно е да уточним, че фирмата оперира предимно в град София, но предлага услуги и в останалите населени места на България, след допълнителна договорка.

Няма как да пропуснем да отбележим, че строителният боклук е изключително специфичен и понякога не може да се транспортира с обикновен превоз, изисква се задължително контейнер. Ако вече сме Ви впечелили, то можете да направите предварителна заявка за извозване на отпадъци.

Подробен списък с ремонтните и дейности по извозване, както и ценова листа можете да откриете в официалният сайт на компанията, който е  https://www.zashevi-trans.com/

Его и цени на най-употребяваните услуги, чрез които фирмата бива наемана:

 Извозване на строителни отпадъци със самосвал 2 куб.м. (2.5 тона) до специализираното сметище с включена такса смет 60 – 70 лв.
Извозване на строителни отпадъци със самосвал 4 куб.м. (5 тона) до специализираното сметище с включена такса смет 80 – 100 лв.


Доставка на инертни материали цена по договаряне.
Изключително важно е да знаете, че компанията е лидер при отдаването на контейнери за строителни отпадъци под  наем за София, както и, че можете да позвъните на телефон 0898-450-631 и да заявите контейнер на строителната площадка.



Няма коментари: