Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Контейнери за строителни отпадъци


Знаете ли, че Ви грозят сериозни санкции, ако извхърляте строителни отпадъци на нерегламентирани за тази цел места?

Е, в настоящата статия ще Ви представим фирма, чрез която да решите проблема със седремонтните дейности. Вече е изключително лесно да наемете контейнер за строителни отпадъци, чрез фирма, която да Ви го достави, след което да го извози до регламентирани сметища.

Компанията Зашеви-Транс ООД е Вашият надежден партньор, що се касае за отпадъци след ремонт. С какво още може да Ви съдейства фирмата? С оставка на контейнери и депониране на строителен боклук Доставка на контейнери под наем за строителен отпадък в София и региона. Фирмата работи повече от 11 години и се е утвърдила като авторитетна в областта на къртачни услуги, строително-ремонтни дейности, и звозване на строителни отпадъци и контейнери с различен обем. Важно е да уточним, че фирмата оперира предимно в град София, но предлага услуги и в останалите населени места на България, след допълнителна договорка.

Няма как да пропуснем да отбележим, че строителният боклук е изключително специфичен и понякога не може да се транспортира с обикновен превоз, изисква се задължително контейнер. Ако вече сме Ви впечелили, то можете да направите предварителна заявка за извозване на отпадъци.

Подробен списък с ремонтните и дейности по извозване, както и ценова листа можете да откриете в официалният сайт на компанията, който е  https://www.zashevi-trans.com/

Его и цени на най-употребяваните услуги, чрез които фирмата бива наемана:

 Извозване на строителни отпадъци със самосвал 2 куб.м. (2.5 тона) до специализираното сметище с включена такса смет 60 – 70 лв.
Извозване на строителни отпадъци със самосвал 4 куб.м. (5 тона) до специализираното сметище с включена такса смет 80 – 100 лв.


Доставка на инертни материали цена по договаряне.
Изключително важно е да знаете, че компанията е лидер при отдаването на контейнери за строителни отпадъци под  наем за София, както и, че можете да позвъните на телефон 0898-450-631 и да заявите контейнер на строителната площадка.Няма коментари: