Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Agencia.bg - новини от Югозападна БъгларияAgencia.bg - новини от Югозападна Бъглария


АГЕНЦИЯ.БГ е първият регионален информационен сайт в Благоевград.

Има ни от 2008 година. Правим новини, аналитични и коментарни репортажи, lifestyle, документални филми. Когато започнахме бяхме екип, млади репортери. Сега сме с повече опит. Има ни, защото желанието ни е да има място за публикации, различни от всички останали, защото ни допада различния формат на новините, защото не искаме да четем и не пишем за лични драми, трагедии и катастрофи. Защото те не възпитават, нито служат за превенция. В повечето случаи само създават напрежение и лошо настроение. АГЕНЦИЯ.БГ разполага със собствено професионално оборудване и кадрови ресурс за изработка на телевизионни продукции. Достатъчно много сме подготвяли различни телевизионни форми, реализирани в национални медии (ПРО.БГ, ББТ, ТВ7), наши партньори. АГЕНЦИЯ.БГ е и консултантска компания, профилирана в предоставянето на медийни и PR-услуги, изработка на рекламни видео- и аудиоклипове, рекламни материали - интегрирани консултантски услуги, които са ориентирани както към частния бизнес, така им към публичната администрация. Фирмата e регистрирана през 2005 година и е една от пазарно най-разпознаваеми в своята сфера компании в Югозападна България.


Разгледайте също и: www.Blagoevgrad.eu
Нужно ли е да Ви казваме, че ПР публикации в тези два медийни сайта дават изключително голяма тежест?

Няма коментари: