SEO оптимизация

[seo][bleft]

Правилната детска обувка








За родителя е важно да избере подходящи обувки за детето, с които то смело да ходи и да не разваля походката си. Как да сме сигурни, че дадени обувки са добри за дъщеря ни/ сина ни? Първо, слагайки обувката на крачето тя трябва да е запазила своя леко закръглен, заоблен вид. Второ, трябва да се убедим, че крака се чувства комфортно, че пръстите имат свобода и най-вече, че има място за големия пръст. Трето, уверете се, че е точният размер – нито малко-по-малка, нито малко по-голяма.



Масово родителите се доверяват на естествените материали – велур, кожа или деним. Освен, че са качествени и здрави, те не запотяват крака. През зимата масово се предлагат детски гумени ботуши, защото изолират малкото краче от студа, дъждовете и снега. В повечето случаи се закупуват с номер по-голям от необходимия.


Като става въпрос за обувки, няма как да не споменем и чорапите. Най-точната материя за децата е памукът, при това чист. Той щади кожата, влагата се абсорбира и не задържа неприятна миризма. По-леките и тънки чорапчета се използват за спорт, а по-плътните за разходка на открито, туризъм.


Задължителното тук е обувката да е леко повдигната в задната част на петата, за да оформи добре стъпалото и да не стане то плоско. Зимни чифтове, трябва да имате поне два-три, защото децата са непредвидими, могат да се намокрят или замърсят и докато съхнат, е добре да имате резервен вариант. Изкуствената кожа запарва и не позволява на кожата да диша, а това определено не е полезно за малчуганите.


Когато наближава зимният сезон е добре да се съобразите с бързия растеж на детето си и това, че вероятно обувките от миналият сезон вече ще му бъдат малки. Затова от по-рано, като например лятото или есента, е добре да се набавят няколко чифта зимни обувки.


Не на последно място, скъпи родители, ви съветваме да не пренебрегвате избора на детето си. Оставяйте го да изказва мнението си и да избира само обувчиците, в които ще крачи.

Няма коментари: