SEO оптимизация

[seo][bleft]

Как да почистваме различните видове обувки


Жените и техните обувки, това е връзка, която малко хора могат да разберат. Те обичат да имат много и всякакви чифтове, но всяка знае, че има обувки, в които просто се влюбваме. Те са ни любимците и никога не искаме да се разделяме с тях. За да запазите по-дълъг живота на най-обичаните си обувки, ще ви споделим някои тайни за лесната им поддръжка.

Как да ги почистваме? 

Това е въпрос, който не е универсален, а зависи от материала, от който са направени.

Любимият на цялата дамска част, велур,  един от най-капризните. Той е невероятно красив, но замърсяването му става толкова бързо, че чак е неусетно. Почистването от друга страна е доста трудно. Доста голяма популярност напоследък доби идеята за почистването на велур с мицеларна вода. Редица блогъри и влогъри споделят тази хитринка със снимки и видеа, а резултатът е изумителен.

Кожените обувки пък са друго нещо. За да премахнете петна от тях ще ви трябва само медицински спирт, с малката уловка, че той трябва да бъде изопропанол. Можете да го закупите от всяка дрогерия, а след това да преминете към същинската част. А именно, навлажнявате кърпа и бавно почиствате петната по обувката.

Другото слабо място на жената е лачената обувка. Тя създава визия на шикозност и блясък, но затова пък много лесно се драска. За поддръжката на тази блестяща обувка ви трябва само вазелин. Можете да го протриете по целия лак, като наблегнете на одрасканите или ожулени части.

Нека обърнем малко внимание и на дамите, които са по-спортен тип. Кецовете, маратонките и гуменките са най-удобната обувка и някои дами не ги заменят за нищо. Лошото при тях е, че белите им гумени части, подметките, белите кантове и дори самият плат лесно се замърсяват. Ако искате да ги върнете в първоначалния им вид, то използвайте паста за зъби. Нанесете я с помощта на четка за зъби навсякъде и оставете да престои известно време. След това може да ги избършете с гъба или мокра кърпа и ще видите как ще блеснат.

Няма коментари: