Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Съвети за справяне с неудобни обувки


Купили сте си обувки онлайн или пък сте си взели такива, за които сте си мислели, че ще се отпуснат с времето, но това така и не станало. Сигурно вече се отчаяли, че никога няма да ги носите. Е тази статия има за цел да ви вдъхне надежда, че можете да ги оправите и да ги носите с усмивка на лице.

Можете на сложите торбички с вода и да поставите обувките във фризера. Това обикновено действа за твърда кожа, която се отпуска доста по-трудно. Методът е бърз, ако нямате време да ги разтъпквате.

Друг метод е да носите неудобните обувки с дебели чорапи. Така постепенно ще се отпуснат и разширят и когато ги обуете няма да ви убиват.

Друг вариант е да ги намокрите и добре да ги натъпчете с вестници. Правете това няколко дни и те ще се отпуснат.

Разбира се, ако не са ви толкова скъпи, можете да ги замените с по-голям номер или друг модел. Този вариант важи за онлайн магазини и физически. Все пак в условията на онлайн магазините има клауза, която ви дава право от 14 дни срок да върнете закупената стока или да я замените с друга.


Но за да не се стига до замяна и разширяване, просто купувайте обувки, които са ви по мярка. Пробвайте ги, когато краката са ви уморени, тъй като тогава ще усетите, ако нещо ви убива, не вие удобно и няма да направите компромис с качеството. На пазара има голямо разнообразие, така че с малко повече търсене, сме сигурни, че ще намерите това, което искате и ще си спестите всички тези неща, които описахме по-горе.

Няма коментари: