SEO оптимизация

[seo][bleft]

5 грешки преди закупуване на нов дом


Това заглавие може да е още по-дълго и обяснително. То подсказва обаче, че следва тема, която засяга най-често срещаните грешки, които младите семейства правят преди да закупят нов дом. Тези грешки могат да се избегнат независимо дали младите семейства използват ипотечен кредит, или имат собствено финансиране за самата покупка. нужди и т.н. Купуването на нов дом не е лесна работа, затова не допускайте следващите пет грешки.

Подценяване на разходите за самата покупка

Някои семейства мислят, че къщата струва точно толкова колкото пише на обявата. Обикновено един ипотечен кредит е свързан с много повече разходи. Същото важи и за парите, които може да се наложи да отделите за брокерите по недвижими имоти; застраховки, вторични добавки като мебели, ремонти, пригаждания на къщата за семейните потребности и т.н.


Надценяване на доходите и поддръжката на къщата

Трябва да купите къща, която не само отговаря на вашия стандарт на живот, но и пасва перфектно на актуалното семейно положение. Иначе попадате в категорията новодомци, които са закупили голяма къща, но не могат да се справят финансово с нейната поддръжка. Така стаи остават необитаеми, разходите са небалансирани и се появяват други проблеми произтичащи от това.


Загуба на интерес към специални оферти

Не трябва да отправяте поглед към най-актуалното или най-ефектно представеното. Обикновено има брокерски къщи, които предлагат специални оферти за млади семейства, които си заслужава да бъдат разгледани. Същото може да се отнася и когато разглеждате банкова оферта за ипотечен кредит, която има своите предимства.


Не се вземат под внимание всички аспекти на новия дом

Обикновено пред вида на новия дом, хората треперят от вълнение. Мислят за банята, мислят за кухнята, мислят за всичко, което може да променят. Така обаче на заден план минават прилежащите към дома части, удобството и местоположението на сградата, съседството, гледката наоколо. Има много повече от това, просто да изберете интериора.


Много лесно доверяване

Новодомците често си спестяват инспекцията на новото жилище. Те имат право да видят всичко така както е, а не само да се осланят на приказките на продавачите и брокерите. Трябва да проверите всичко, не само интериора, но и за проблеми с теч, грешки в изпълнението, не дай боже и структурни грешки при строежа на самата сграда.

Източник: Parite.bg

Няма коментари: