SEO оптимизация

[seo][bleft]

Нови тенденции към интериорния дизайн на спалнята





За хората, които се интересуват от вътрешен дизайн, е ясно, че в тенденциите постоянно настъпват промени. Прави впечатление това, че в спалните все повече започват да влизат т.нар аксесоари за стая, които най-често са в гамата на металическите или медени тонове. Също така хората започнаха да вкарват в спалните си помещения все повече осветителни уреди, които сякаш внасят и повече уют в стаята.

На тема интериор на дома се говори много и навсякъде около нас. Само ако влезем в интернет ще се убедим в това, като погледнем колко блогъри създават видеа, в които говорят как да обзаведете дома си перфектно и в рамките на модните течения.

Едни от тях смятат, че в последните години в спалнята все повече се използваха маслените, неутрални, бели и бежови цветове, но това е на път да се промени. Според тях до няколко години вълната на цветните стени ще се върне, като ще бъде съпътствана от старите класически мебели, с които сме били свикнали. Нямаме търпение да видим дали това ще се случи.

Други хора в тези среди изтъкват и един факт, а именно вкарването на елемента лукс отново в стаята ни.
Изчистеният и семпъл скандинавски стил бива осезаемо изместен от наситени цветове, като например масленото зелено, напомнящо на цвета на гората. При такъв цвят стени мраморните орнаменти са прекрасно допълнение и носят аристократски дух. Както казва Джес Уорнър (известен интериорен блогър) металическите нюанси са онази част, която подхожда на всичко, до такава степен се слива с останалите елементи от интериора, че метафорично казано можем да отбележим, че сякаш имат любовна връзка.

Що се отнася за мебелировката, отново има промяна в налагащите се стилове до сега. Една специфична мода от миналото започва да се завръща, а тя е свързана с геометричните фигури в дървото. Те създават чувство за движение в стаята, което е различно и до някъде екстравагантно.


След като сте обзавели и боядисали своята спалня идва ред на друг вълнуващ и не по-малко важен момент за целия ѝ облик – избирането на спални комплекти. Не заравяйте винаги да ги съчетавате към останалата атмосфера.


Източник: https://spalnobelio.bg/spalno-belio

Няма коментари: