Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Нови тенденции към интериорния дизайн на спалнята

За хората, които се интересуват от вътрешен дизайн, е ясно, че в тенденциите постоянно настъпват промени. Прави впечатление това, че в спалните все повече започват да влизат т.нар аксесоари за стая, които най-често са в гамата на металическите или медени тонове. Също така хората започнаха да вкарват в спалните си помещения все повече осветителни уреди, които сякаш внасят и повече уют в стаята.

На тема интериор на дома се говори много и навсякъде около нас. Само ако влезем в интернет ще се убедим в това, като погледнем колко блогъри създават видеа, в които говорят как да обзаведете дома си перфектно и в рамките на модните течения.

Едни от тях смятат, че в последните години в спалнята все повече се използваха маслените, неутрални, бели и бежови цветове, но това е на път да се промени. Според тях до няколко години вълната на цветните стени ще се върне, като ще бъде съпътствана от старите класически мебели, с които сме били свикнали. Нямаме търпение да видим дали това ще се случи.

Други хора в тези среди изтъкват и един факт, а именно вкарването на елемента лукс отново в стаята ни.
Изчистеният и семпъл скандинавски стил бива осезаемо изместен от наситени цветове, като например масленото зелено, напомнящо на цвета на гората. При такъв цвят стени мраморните орнаменти са прекрасно допълнение и носят аристократски дух. Както казва Джес Уорнър (известен интериорен блогър) металическите нюанси са онази част, която подхожда на всичко, до такава степен се слива с останалите елементи от интериора, че метафорично казано можем да отбележим, че сякаш имат любовна връзка.

Що се отнася за мебелировката, отново има промяна в налагащите се стилове до сега. Една специфична мода от миналото започва да се завръща, а тя е свързана с геометричните фигури в дървото. Те създават чувство за движение в стаята, което е различно и до някъде екстравагантно.


След като сте обзавели и боядисали своята спалня идва ред на друг вълнуващ и не по-малко важен момент за целия ѝ облик – избирането на спални комплекти. Не заравяйте винаги да ги съчетавате към останалата атмосфера.


Източник: https://spalnobelio.bg/spalno-belio

Няма коментари: