Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Ремонт на баня. Съвети и идеи

Когато говорим за ремонтна дейност, най-много се притесняваме от реновирането на банята. Безспорен е фактът, че този процес никак не е лек и трябва да подходим доста сериозно към него. Вече все повече хора не спестяват средства що се отнася до качеството на собствената им баня и желаят най-доброто.

Ето, няколко съвета, които ще ви помогнат да планирате ремонт на баня:

1. Устройство на банята – преценете дали това са размерите, които ще желаете да бъдат заети за това помещение. Ще се наложи ли да разбивате стени, за да го разширите? Ако, да, то трябва да вземете точните мерки и да планирате всичко до последния детайл.

2. Ще проектирате ли нов водопровод или канализация? Трябва да се има предвид, че в повечето случаи те са доста стари.

3. Тръбите в банята се обличат с влагоустойчив гипскартон, който дава допълнителна сигурност за това да не прониква влага.

4. Етапът на хидроизолирането не трябва да се пропуска. Така ще имате нова и красива баня без мухъл дълго време, а от друга страна съседните помещения на банята също ще бъдат защитени от влагата.

5. Правилното лепене на плочки е основно. От това зависи качеството на отводняване, а от материала за лепене зависи дали те ще останат на мястото си.

6. Плочките трябва да се фугират. Това допринася за постигането на краен ефект в помещението и са друг елемент, който защитава банята от мухъл и други микроорганизми.

7. Накрая се монтира санитарното оборудване. Необходимо е да бъдат спазени всички правила и препоръки за височина. Добре е размерите на оборудването да бъдат съобразени с размерите на самата баня.

При ремонт на баня е важно да се следва идеята за функционалност и удобство. Нека не забравяме, че банята е едно от основните помещение в дома, в които често се отдаваме на релакс и спокойствие. Ако тя е красива и удобна, вземането на душ или вана, могат да се превърнат в уникални удоволствия.

Няма коментари: