SEO оптимизация

[seo][bleft]

Как да популяризираме бизнесът си в Инстаграм



Когато става въпрос за маркетинг в социалните медии, хаштаговете (hashtags) са ключът към SEO и видимостта на вашето съдържание.
Ето как да ги използвате творчески, така че да се наслаждавате на по-голяма популярност.
Време е да овладеете силата на #hashtags…
Хаштаговете  могат да ви помогнат с дадена инициатива, кампания, например за набиране на средства за близък, който спешно се нуждае от такива, да привлече последователи към Вашите профили и респективно на всичко това, значително да подобри имиджът Ви онлайн.
Лично ние, екипът на ВИСЕО смятаме, че дори в Google SERP при бъдещ алгоритъм, ще бъдат добавени резултати, базирани на хаштагове, т.е. искаме да кажем, че е време да помислите сериозно и Вие за хаштаговете и да ги добавяте, дори като съдържание във Вашите ПР статии.
Предизвикателство: Тествали ли сте резултати от Гугъл, пишейки даден хаштаг? Опитайте с #wseobg
Ето какво правим ние: Добавяки ПР статия, освен линк, понякога в края на съдържанието добавяме следните две новости: 1. Ключови думи, отговарящи за съдържанието, но не в специфично зададения раздел за тази цел, а просто в съдържанието. 2. Четири, пет хаштага, отново под ключовите думи! Пример:
„… ключови думи, съдържащи се в настоящата статия: хаштаг, hashtags, силата на хаштаговете, #wseo #хаштаг #хаштагове…“
Не изглежда съвсем добре към този момент в очите на читателите, но вярваме, че съвсем скоро това ще се промени.
Ако сме предизвикали вниманието Ви, то е време да започнете по пътя си, за да станете гуру на хаштага, като разгледате настоящите творчески начина за използване на тяхната сила:




Статията продължава тук: https://w-seo.com/silata-na-hashtagovete.html

Няма коментари: