Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Джорджа Де Марки и Георги Дюлгеров спечелиха престижното трето място в конкурса Bulgarian Travel AwardsSaveti.bg печели трето място за онлайн туристическа медия на годината


Saveti.bg  - туристическа платформа, предоставяща безплатно полезни съвети за пътуване и почивка  бе обявена за втори подгласник в категория „Онлайн туристическа медия на годината“ в конкурса Bulgarian Travel Awards, чието награждаване се проведе на 5.04.2019 година.
Церемонията се проведе  в София Тех парк в гр.София пред повече от 300 професионалиста от бранша.

На събитието бяха отличени победителите в 11 направления, като онлайн туристическа медия и онлайн туристически блог на годината, морски, планински, спа и градски хотел на годината, вила/къща за гости на годината, туроператор и туристическа агенция на годината, туристическа община и туристическа атракция на годината (+ 5 допълнителни – любимци на публиката).

Няма как ние, екипът на PR Puzel да не отличим, че дълги години си партнираме с участниците в проекта, и за нас е чест и гордост да споделим тази добра новина.

Повече за Saveti.bg


Снимка: Travel-awards.bgДжорджа Де Марки и Георги Дюлгеров
 „Тази награда ни мотивира да продължаваме да развиваме сайта и да създаваме най-доброто и полезно съдържание за нашите читатели.”, споделят основателите на проекта Джорджа Де Марки и Георги Дюлгеров.
Мотото ни е, че пишем само за места, които сме посетили и преживели лично, за да може описанията и съветите да са възможно най-реални и практични. Държим на качественото съдържание и отделяме много време за събиране и проверка на информацията, която поднасяме на читателите.
Можем да се похвалим с подробни публикации за над 25 държави на 3 различни континента, а обещаваме, че тепърва ще се увеличават.
Пътуването се е превърнало в начин на живот за нас и целогодишно планираме и се впускаме във вълнуващи пътешествия, които после разказваме.

Какво предстои от Saveti.bg ?
-         Преработена и подобрена визия на сайта
-         Все повече публикации за всяка дестинация, оформени в цялостни целеви страници, в които ще може да намерите абсолютно всичко, необходимо за организиране на вашето пътуване.
-         Още много полезни и практични съвети, както за пътувания, така и в други сфери
-         Работи се  по още проекти и идеи, като екипът заявява смело, да очаквате неочакваното!

Най-интересното тепърва предстои, последвайте Saveti.bg и във Фейсбук, за да не изпускате най-новите новини и събития!  

Снимка: Travel-awards.bgНяма коментари: