SEO оптимизация

[seo][bleft]

Джорджа Де Марки и Георги Дюлгеров спечелиха престижното трето място в конкурса Bulgarian Travel AwardsSaveti.bg печели трето място за онлайн туристическа медия на годината


Saveti.bg  - туристическа платформа, предоставяща безплатно полезни съвети за пътуване и почивка  бе обявена за втори подгласник в категория „Онлайн туристическа медия на годината“ в конкурса Bulgarian Travel Awards, чието награждаване се проведе на 5.04.2019 година.
Церемонията се проведе  в София Тех парк в гр.София пред повече от 300 професионалиста от бранша.

На събитието бяха отличени победителите в 11 направления, като онлайн туристическа медия и онлайн туристически блог на годината, морски, планински, спа и градски хотел на годината, вила/къща за гости на годината, туроператор и туристическа агенция на годината, туристическа община и туристическа атракция на годината (+ 5 допълнителни – любимци на публиката).

Няма как ние, екипът на PR Puzel да не отличим, че дълги години си партнираме с участниците в проекта, и за нас е чест и гордост да споделим тази добра новина.

Повече за Saveti.bg


Снимка: Travel-awards.bgДжорджа Де Марки и Георги Дюлгеров
 „Тази награда ни мотивира да продължаваме да развиваме сайта и да създаваме най-доброто и полезно съдържание за нашите читатели.”, споделят основателите на проекта Джорджа Де Марки и Георги Дюлгеров.
Мотото ни е, че пишем само за места, които сме посетили и преживели лично, за да може описанията и съветите да са възможно най-реални и практични. Държим на качественото съдържание и отделяме много време за събиране и проверка на информацията, която поднасяме на читателите.
Можем да се похвалим с подробни публикации за над 25 държави на 3 различни континента, а обещаваме, че тепърва ще се увеличават.
Пътуването се е превърнало в начин на живот за нас и целогодишно планираме и се впускаме във вълнуващи пътешествия, които после разказваме.

Какво предстои от Saveti.bg ?
-         Преработена и подобрена визия на сайта
-         Все повече публикации за всяка дестинация, оформени в цялостни целеви страници, в които ще може да намерите абсолютно всичко, необходимо за организиране на вашето пътуване.
-         Още много полезни и практични съвети, както за пътувания, така и в други сфери
-         Работи се  по още проекти и идеи, като екипът заявява смело, да очаквате неочакваното!

Най-интересното тепърва предстои, последвайте Saveti.bg и във Фейсбук, за да не изпускате най-новите новини и събития!  

Снимка: Travel-awards.bgНяма коментари:

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.