Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

ПАСТЕЛНА ФЕЕРИЯ И ЯРКИ ТОНОВЕ ПРЕЗ ТОЗИ СЕЗОНИ двете тенденции присъстват в облеклото, като нежните цветове се редуват с весели и наситени тонове, което дава голяма свобода на избор на дамите. Запознайте се с цветовете според световните модни експерти:

1. Слънчево жълто

Началото на пролетта се ознаменува с първите слънчеви лъчи. Неслучайно този цвят присъства в пролетните модни колекции. Искрящо жълтите тонове създават настроение и оптимизъм, и със сигурност са добро решение за топлите месеци.

2. Трева, огряна от слънчевите лъчи


Да, зеленото също ще бъде много актуално в най- ярките си варианти. Спокойствието, което създава този цвят, е съчетано с истинска свежест и усещане за ново начало.

3. Испанско червено

Ярко и наситено червено, което веднага грабва погледа с живият си и страстен нюанс. То ще е популярно през пролетта и е много добра идея да се сдобиете с рокля в испански стил, точно в този цвят.

4. Искрящо синьо…
Нюансът, който представя синьото през идващия сезон, е много далеч от носталгията, която вдъхват морските пейзажи. Този тон е жив, наситен и изпълнен с енергия.

5. …носталгично синьо

Цветът на морската вода често буди сантиментални чувства у хората. Но, заедно с това, той носи и усещане за покой и спокойно съзерцание.

6. …и нежна синева

За разлика от предходните предложение, този цвят е пастелен и създава усещане за ефирност и нежност. Това е най-сполучливото решение за романтични дълги рокли и поли.

7. Сиволилаво в млечен тон

Нюансът е неутрален, но се запомня лесно, заради елегантността, която излъчва. Това е едно от най-стилните предложения за пролетта

8. Ледено кафе

Цветът е по-скоро характерен за есента, заради землистите нотки в него. Те са покрити с тънък слой лед, който му придава пролетна свежест.

9. Кварцово розово

Млечно розовият цвят е нежен и сякаш е измислен, за да украсява романтични рокли и дълги, ефирни поли. Сигурни сме, че ще допадне дори и на дамите, които не са много сантиментални.

10. Праскова със сметана

Точно така изглежда другият актуален цвят за пролетта. Толкова красиво и бонбонено, че няма как да не си купите поне едно нещо, оцветено в този нюанс.

Голямото разнообразие на цветове през идващата пролет е чудесно за тези от вас, които обичат разнообразието и носят облекла в няколко различни стила.


Няма коментари: