Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Музиката като път към успехаКогато преди няколко години, журналистката от „Ню Йорк Таймс”, Джоан Липман се заема със статия за музиката като път към успеха, едва ли подозира на колко знаменити личности, които са успешни в своите кариери далеч от музиката, всъщност тайно или явно някога са били музиканти. Разбира се тя прави проучването в американска среда и се заема с личности, които са по върховете на политиката, на бизнеса, на спорта, в шоубизнеса, в Холивуд и т.н. Има обаче едно нещо, което трябва да стане ясно. Образованието в САЩ много дълго време през 20 век е стимулирало свиренето на музиката в училищата. Имало е много оркестри и възможности да се усвояват музикални инструменти още от ранна възраст.

 Журналистката, след като проучила много от имената, открила сред тях свирачи и бивши музиканти на китара, пиано, саксофон, кларинет, виолончело; музиканти в джаз банди, соло музиканти, дори дългогодишния американски секретар по външните работи на Щатите, Кондолиза Райс, се е обучавала, за една от най-трудните музикални дейности на света – концертен пианист. Благодарение на интервютата, които е направила журналистката успяла да извади интересни заключения. Почти всички интервюирани направили връзка между музикалното им обучение и професионалните им постижения.

Явлението за тях се простира отвъд асоциацията математика-музика 


Впечатляващо е, че хората с много високи постижения са казали, че музиката отворила пътищата за творческо мислене. Техният опит им е показал, че музикалното им възпитание е изострило други качества: Работа в екип. Способността да слуша човека остреща. Комбинациите от начини на мислене, които съчетават в едно коренно различни идеи.

 Всеки може да намери и опроверженията на тази идея, но за нас като читатели и като хора, които пледираме за повече музикално образование в училищата, едно е ясно: хората още от детска възраст трябва да имат шанс ( не бива да бъдат лишавани) да се докоснат до музикалното изкуство на своите култури, не само като слушатели, но и като дейни участници. Свирещи на музикални инструменти, свирещи в групи и оркестри, танцуващи и обичащи изкуството. После вече можем да говорим и за успехи в живота.


Няма коментари: