Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

КАКВО ПЕЧЕЛИ БИЗНЕСЪТ ВИ, КОГАТО РАЗПОЛАГА С ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА?Чували сте оферти за виртуална разходка, 360-градусова панорама, виртуозно представяне, но все още се питате: Какво значи това за моя бизнес? Какво ще спечеля?

Виртуалната разходка осигурява обиколка на вашия бизнес-обект– на бизнеси от всякакъв тип – за да привлича и печели повече клиенти. А само чрез Street View Trusted, вашият бизнес може да осигури ‘See Inside’ виртуална разходка чрез Google Maps. Следователно, виртуалните обиколки не са само по улиците на градовете, а надничат вътре, във вашето бизнес-пространство.

Един път направена, ползите за вашия бизнес са многобройни. Те се отчитат и от бизнес-статистики, и от Google изчисления, но и от думите на много клиенти по света.

Завършеният продукт бе великолепен, правейки за нас много по-лесно да покажем нашето съоръжение за потенциалните ни клиенти.’ – споделя директорка на Спортен център в Ню Йорк. Виртуалната разходка е скок от въображението на клиента към реалното предложение. Подготовка за мястото, което възможните потребители са избрали. Бизнесът ви е видим за всеки клиент, от вашия град, страна, континент – докъдето интернет достига. От всяка назована полза, произлизат други, по-малки невидими такива, които увеличават ефективността на вашия бизнес. Това значи, че един клиент може да разглежда вашата виртуална разходка, но и да дава оценки, ревюта и предложения. Така е възможно вашият бизнес да направи промени, които не са били заложени в предварителния план.

 Виртуалната разходка привлича със своята атрактивна визия, тя не оставя безразличен клиента. Неговият поглед не се разсейва, както когато гледа обикновено слайд-шоу или постоянно кликва, от една снимка на друга, за да научи повече, това което го интересува.

Английска компания, която е започнала да използва платформата, е направила разчет, достигайки до извода, че според виртуалната разходка е на изключително добра цена, защото дори вмествайки я в схемата на ежедневните разходи, тя им излизала по малко от 1 лира на ден.

Източник: www.doe.bg

Няма коментари: