Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Създайте релаксираща спа баня в дома си Спа баните са се превърнали във водеща тенденция през последните години. Създайте спокойна баня с помощта на квадратна вана с чисти линии, добавете бамбукови аксесоари, дървени мебели за баня и завършете със свещи и пухкави кърпи и никога няма да искате да напуснете вашето убежище от света. Съвременните бани са елегантни и модерни, можете да увеличите максимално пространството си, като замените семейната вана с душ кабина и въведете по-тъмни цветни палитри, като луксозни черни плочки в пространството около мивката или душ зоната.

Експертите съветват да освободите вашето подово пространство от всичко излишно като етажерки и стелажи. Не само ще получите повече "място за движение", но и ще добавите интересна форма и текстура към вашата баня. Каквато и да е целта ви, това ще направи банята ви различна.

Може да продължите с плочките около мивката и в зоната за къпане. Използвайте плочки за баня в определени зони, а останалата част – боядисайте с боя или поставете тапет, за да може лесно да актуализирате вида на банята, когато се отегчите. Например, ако сте привърженици на морския стил, опитайте дълбоко синьо или кафяво - съчетано със сиви и бели тонове. Така ще създадете успокояващо средиземноморско усещане.

Ако пространството е проблем, помислете за вградени шкафове за елегантен, рационализиран външен вид, който няма да засегне естествената функционалност и трафик на помещението. Обмислете как да скриете тръбопроводите зад специални панели. Банята на снимката горе показва пространство, прикрито зад онова, което прилича на стена и монтирано огледала, в което има скрита площ за съхранение на тоалетни принадлежности.

Поддържането на банята чиста и подредена е изключително важно - по-лесно е да се прави, когато живеете самостоятелно, но все пак е възможно с партньор и семейство. Енергизиращото усещане не се получава, когато банята не се поддържа добре. Дръжте прибрани всички кремове, шампоани и лосиони, заедно с продуктите за коса и принадлежности за баня, в шкафове или кошници. По-малкото претрупване успокоява ума.

Няма коментари: