Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Модерните дамски облекла в топли слънчеви нюанси
Жълтият цвят е счита за най-светлият, свързан със слънчевата светлина и светлината на деня, както и с топлина, уют и комфорт. Той е ярък, динамичен, светъл и свободен, символизиращ отвореност към света и оптимизъм.Съвременните дамски костюми в жълт цвят са изключително силна тенденция. Това е израз на една от основните човешки потребности - необходимостта от отваряне. Този цвят обикновено се избира от хора, които търсят нови, свободни взаимоотношения, които искат да разкрият своите способности и да станат по-щастливи.

Той допада също на тези, които са напрегнати от дълго време и искат да се отърват от това напрежение. Предпочита се също така от хора, на които им предстои дълго пътуване, защото те са недоволни от своя дом, обстоятелства и отношения със своите близки.
Жълтият цвят и златото са взаимосвързани. Ако жълтият цвят символизира освобождението и щастието, тогава тази стойност се усилва от полираната, лъскава повърхност. Златото, независимо от неговата стойност, изразява усещане за лъчезарно щастие.

Златистият цвят е цветът на богатството, материалното благополучие и духовното здраве. Жена, която избере вечерна рокля в златист цвят има високи идеали и критерии. Тя е уверена в красотата и съвършенството си и не се страхува да бъде в светлината на прожекторите.
Червеният цвят подобрява ефекта на жълтото и жълто-кафявото. Всички нюанси на кехлибара създават усещане за уют и топлина. Те са свързани с духовен комфорт и чувство за спокойствие.

Комбинацията от черно и жълто се свързва с предупреждение – това се дължи на факта, че в природата оси и пчели са в тези краски, докато в ежедневието се среща при значи на пътища и паркинги. Това е ефективна и красива комбинация, която често се използва от модните дизайнери, но с пулс на агресия. Може да не се чувствате комфортно в такава рокля или костюм, дори ако изглеждат елегантни.

Жълто и зелено са два полярни цвята. Жълтото носи разтоварваща и динамична енергия, докато зеленото олицетворява абсорбация и статика. Тази комбинация често се използва от дизайнерите, например в летните модели. Нещата са ярки, но балансирани в носят енергия на хармония.

Източник: Пресата

Няма коментари: