Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Какво трябва да знаем за медицинска застраховка при пътуване в чужбинаКогато на българина се налага да пътува в чужбина или да отиде на почивка извън страната, почти никога не мисли за някаква застраховка. А опасност от инциденти и непредвидени ситуации винаги съществува. Българинът нехае за своето здраве и това е факт. Това си личи много силно, по избраните дестинации на пътуване и как повечето хора подценяват рисковете.

Например ако отиват в чужбина за туризъм или да карат ски, хората сякаш забравят какви опасности има там. Голяма част от тези дестинации крият истински опасности за живота и здравето ни. Има и други рискове, които крият пътуванията в чужбина и са доста неприятни, макар и да не са фатални. Например да изгубят багажа ни. Ако обаче сме помислили предварително за подобни ситуации и сме направили нужната застраховка, тя може да покрие финансовите загуби за нашия багаж и ние да бъдем компенсирани.

 Туристическите и медицинските застраховки много си приличат. Договорът и при двата случая може да включва така наречената услуга асистенс. Този тип застраховки се препоръчва от експертите, защото така можете да се свържете по всяко време с човек на компанията, който да ви окаже съдействие, независимо за какво става дума. Тази услуга има редица преимущества като например безплатни услуги от лекари, болници и медицински центрове в повечето курорти и във всички големи градове. Ако вашата застраховка е сключена без услугата асистенс има голяма вероятност да трябва сами да поемете разходите или други разходи, като тези суми ще ви бъдат изплатени на по-късен етап от вашия застраховател. Не са малко случаите, когато на клиента му се налага да ползва юридическа помощ или съвет, ако се е случило нещо което касае трети лица. Тогава услугата асистенс е наистина много полезна.

Добре е да имате клауза гражданска отговорност по вашата застраховка. Нея трябва да заявите допълнително, когато сключвате договор.

Източник: http://emporiki.bg/

Няма коментари: