Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Подготвяне на статия за целите на ПР


Какви са изискванията и препоръките за качествена статия, подходяща за ПР? На какво да наблегнете, както и други ценни съвети ще научите от копирайтърите на W-SEO.com, които специално за Вас разкриват част от тайните и тънкостите, които прилагат...

Няколко са основните момента, на които сериозно да обърнете внимание.
Нека започнем с една от най-важните части - ЗАГЛАВИЕТО.
Заглавието на статията играе ключова роля за нейното въздействие. Нещо повече, от него доста често зависи дали тя въобще ще бъде прочетена, дали адресът, на който е поместена ще се отвори, или ще бъде заобиколена.
Заглавието трябва да е ясно, точно, кратко, но да съдържа въвеждаща информация, да предизвика интерес у читателите.
Стилът на писане е другото важно нещо! Трябва да отговаря на публиката, за която статията е предназначена. Например, ако се пише в блог за компютри, то трябва да се употребяват най-важните чуждици, които в читателите често срещат.

Истина е, че ПР статията се явява основен инструмент в съвременния PR и често бива поръчвана услуга по написването, както и публикуването й.

Чрез статията се посочват дадени проблеми, дават се препоръки, акцентира се върху нещо, което е моделно, интересно за читателя.


Статията е чисто PR средство използвано изключително за изграждането на имидж.
Посланието на самата статия също трябва да е точно и ясно, да има своите убежденчески свойства и да напомни за себе си, за цченностите, да бъде структурирано така, че бързо да бъде споделяно в социалните мрежи.
Важно е текста в  да съдържа думите, които са опоменати в заглавието, както и да има увод, изложение и естествено, заключение.
В увода е добре да бъдат написани няколко въведителни изречения, а в изложението да бъде представен акцент върху това, каква информация се предлага.
Заключението често може да съдържа обобщение от написаното с препоръки за четене на сходни статии, например.

Ако желаете наши копирайтъри да създадат ПР статия за Вас, да я публикуват в наши или чужди информационни агенции, то можете да пишете на https://w-seo.com/contact_us, или да ползвате office @ w-seo.com.

Няма коментари: