Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Авторитет на домейна - как да го подобрим?


10 лесни стъпки за подобряване на Domain Authority - изключително важен SEO параметър.
Статията четете тук https://w-seo.com/10-stupki-za-povishavane-na-domain-authority.html

Резюме:

Съществуват хиляди фактори, които  Google използва за определяне на класирането на уебсайта в търсачката. Една особеност, която е придобила голямо значение през годините, е авторитетът на даден уебсайт.

Параметър, познат като Domain Authority, или изписано на Български език – Домейн Ауторити. Много от нас, управителите на СЕО компании от дълги години, страдат по липсата на Google Page Rank, който Гугъл забрани. Преди да го забрани, той служеше за ориентир на конкуренцията, като всеки се стремеше да повиши рангът на сайта си, както и на клиентските проекти, разбира се. Е, днес друг важни фактори, касаещи даден сайт, могат да ни дадат ясна представа. Един от тях е Domain Authority рангът.

По-горе е линкът, от който можете да научите подробности...

Няма коментари: